Connect with us

ACTUALITATE

Microbuze electrice școlare, pentru 11 localități din Gorj

Postat acum

on

Un dosar de finanțare pentru microbuze electrice școlare în 11 localități din județul Gorj a fost depus, azi, la Administrația Fondului de Mediu, fiind primul dosar înregistrat la nivel național.
Proiectul prevede achiziția de microbuze electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat.
„În cadrul proiectului „Transport durabil pentru elevii județului Gorj”, sunt propuse a se finanța un număr de 11 microbuze electrice din tot atâtea unități administrativ teritoriale de pe raza județului Gorj, care vor beneficia de alocarea financiară necesară achiziționării unui microbuz electric de 16+1 locuri.
Cele 11 unități administrativ teritoriale de pe raza județului Gorj au fost selectate având în vedere criteriul „număr elevi navetiști”, iar suma maximă eligibilă ce poate fi contractată în cadrul Programului lansat de Administrația Fondului pentru Mediu, este de 15.143.289,80 lei (inclusiv TVA)”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judeca doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK