Connect with us

COMUNITATE

Mesaj sfâșietor al soției tânărului dispărut în Jiu: Soțul meu, știu că trăiești!

Postat acum

on

„Sufletul meu și inima mea, totul meu. TE ROG DOAMNE Dumnezeule sa fie bine pentru copilul nostru, Doamne dă sa fim din nou 3. Soțul meu știu că trăiești, știu ca nu ne lași singure, știu ca Dumnezeu te va aduce lângă noi, Ultima mea putere e sa mă asculte Dumnezeu, să îmi ajute soțul să se întoarcă la mine și la copil.. Tot ce iubesc ești tu și copilul nostru, nu îmi vad viata fără unul din voi ..Doamne vreau sa îți fie mila de noi și sa ne lași sa fim fericiți lângă copilul nostru…Dorința asta o am …”, a scris Natalia Beuran pe pagina sa de socializare.

Soțul acesteia, de 29 de ani, nu a mai revenit acasă de duminică seară după ce a urcat într-o barcă, alaturi de un prieten, și a căzut din mijlocul de locomoție in zona barajului de la Vârț. Soția a participat și ea la căutați deși este însărcinată. Cei doi au devenit soți chiar vineri, cu doua zile înainte de incident.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Amendat pentru că și-a făcut nevoile pe stradă

Postat acum

on

De către

Un bărbat din Târgu Neamț a fost amendat de polițiștii locali din Târgu Jiu, care l-au surprins urinând pe stradă. Gestul l-a costat scump pe bărbatul care a fost sancționat și pentru că a consumat băuturi alcoolice. „Un bărbat de 43 ani, din localitatea Târgu Neamț, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 700 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru satisfacerea nevoilor fiziologice pe domeniul public al municipiului Târgu Jiu, din zona Victoria pietonal, precum și pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri nepermise”, au comunicat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Văcuța nehrănită de la Vîrț a ajuns pe mâini bune

Postat acum

on

De către

Bovina de la Vârț, nehrănită de proprietară, o femeie de 76 de ani, a ajuns la Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța. Văcuță a fost hrănită așa cum se cuvine și verificată de veterinar. 

„Colaborăm cu două cabinete veterinare, DORIN VET Calafat și FRANCO VET Craiova. Noi tratam animalele după recomandările date de medici, nu după experienta unora. Astăzi LULU, a vost vizitată de domnul doctor Dorin Dragota.. Consider medicii celor două cabinete nu buni, ci foarte buni profesioniști”, au transmis reprezentanții asociației.

Reamintim că o femeie de 76 de ani din orașul Rovinari s-a ales cu dosar penal săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor. Aceasta nu a asigurat hrană și apă unei bovine pe care o deține, animalul în cauză fiind identificat culcat pe marginea drumului, în localitatea Vârț, lipsită de puteri, în agonie, ca urmare a malnutriției.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Medic din Spitalul Târgu Jiu, confirmat cu Covid

Postat acum

on

De către

Un medic din Spitalul Județean Târgu Jiu a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid. Potrivit datelor furnizare de unitatea medicală, și un asistent se află sub tratament, în urma confirmării cu noul coronavirus. Cei doi angajați ai spitalului, medic și asistent, se află acasă, formele de boală nefiind unele grave. „Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu, infectat cu SARS CoV-2: doi angajați (un asistent medical și un medic, ambii vaccinați și care se află, în prezent, la domiciliu sub tratament) depistați pozitiv în ultimele 14 zile”, au confirmat reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR