Connect with us

SĂNĂTATE

Mesaj de mulțumire pentru medicii unei Secții din Spitalul Județean

Postat acum

on

Medicii de la Secția de Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a primit un mesaj de mulțumire pentru modul în care au tratat un pacient grav bolnav. Felicitările au fost transmise de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj.

„Am avut ocazia să vedem secția medicală aflându-ne în vizită la un pacient de-al nostru. Am rămas plăcut impresionați de curățenia exemplară atât din secție, cât și din băi. Totul este pus la punct și amenajat cu grijă pentru confortul pacienților. Felicitări echipei de pe secție pentru eforturile lor. Deși personalul se confruntă cu provocări din cauza numărului redus de personal în fața dificultății cazurilor medicale, am observat cu admirație că fiecare membru al personalului depune un efort remarcabil pentru a-și îndeplini atribuțiile cu profesionalism și grija cuvenită. Fac tot posibilul pentru a oferi pacienților îngrijirea necesară, chiar și atunci când trebuie să îi hrănească sau să își asume responsabilitatea suplimentară de a însoți pacienții duși pe targă la consultații. Acest devotament față de pacienți este cu adevărat de remarcat! Nu putem să nu menționăm asistenta șefă, care impresionează prin implicarea și atenția sa față de pacienți și personal. Am observat cum se asigură că toți pacienții sunt tratați cu respect și că li se oferă îngrijirea adecvată. Pe lângă asta, implicarea sa în supervizarea și îndrumarea studenților de medicină din practică arată cu adevărat pasiunea sa pentru educație și formarea viitorilor specialiști în domeniul medical. Mulțumim întregii echipe pentru profesionalismul și dedicarea lor deplină în îngrijirea pacienților. Sunteți un model de urmat pentru alte instituții medicale, iar munca voastră nu poate fi decât apreciată!

Totodată invitam pacienții să nu privească cu teamă și prejudecăți internarea în Secția de gastroenterologie a SJU Târgu Jiu, căci condițiile oferite și profesionalismul personalului sunt dintre cele mai bune.”, conform mesajului Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Masaj tunisian în premieră la Târgu Jiu

Postat acum

on

Masaj terapeutic în premieră la Târgu Jiu. Societatea locală Veritamed oferă, începând cu data de 15 septembrie, în Targu Jiu, masaj tunisian terapeutic sau de relaxare, cu terapeuta Fathia, din Tunisia. Prețul unui masaj este de 150 lei / 45 minute. Se acordă o reducere de 50 lei pentru primii 100 de clienți înscriși. Masajul terapeutic tunisian este adus în premieră la Târgu Jiu și este realizat chiar de o specialistă din Tunisia.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Ecografii gratuite în Vladimir!

Postat acum

on

De către

30 de persoane au beneficiat de ecografii gratuite la Vladimir, prin proiectul Împreună pentru Sănătate-proiect cofinanțat din bugetul județului Gorj, pe 2023.

Ecografiile au fost efectuate de către Dr. Radu Cîrstoiu, medic specialist radiologie și imagistică.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Medic specialist în boli venoase, consultații la Târgu Jiu

Postat acum

on

Roicov Nicola Aleksandar, medic specialist chirurgie vasculară și flebologie la MedLife Târgu Jiu este alături de pacienții care se confruntă cu boli venoase. Una din procedurile minim invazive pe care domnul doctor le realizează pentru tratamentul venelor vizibile de la nivelul membrelor este scleroterapia.

Scleroterapia este o procedură medicală folosită pentru tratarea anumitor vene varicoase și a vaselor superficiale vizibile (venectazii, vene reticulare). Aceasta constă în injectarea unei substanțe direct în venele dilatate, care vor dispărea după câteva săptămâni. Scleroterapia este indicată pentru venele de tip pânză de păianjen și pentru venectaziile cu diametrul de până la 3 mm. Programări pentru o consultație la Dr. Roicov, apelând 0253 960.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR