Connect with us

MONDEN

Membrii Ansamblului „Nedeia” din Novaci, la întâlnire cu Măruță

Postat acum

on

0 Shares

Tinerii talentați din zona Novaciului, păstrători de folclor, au plecat la București, la invitația cunoscutului realizator de emisiuni Măruță.

„Veseli, alături de artisti profesioniști minunați, am pornit spre Bucuresți cu o parte a Ansamblului Folcloric „Nedeia” Novaci, cu Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” si cu d-na Lenuța Gheorghițoiu, meșteră în prepararea cozonacului, la emisiunea lui Măruță(Pro Tv) să vorbim despre folclorul din nordul județului Gorj și despre tradiții gastronomice locale, totul pe ritmuri păstorești. Mulțumim pentru celor care au făcut posibilă această deplasare”, a transmis directoarea Casei de Cultură din Novaci, Elena Basarabă.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

MONDEN

Bordea și alte nume mari din showbiz-ul românesc, la nuntă în Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Cătălin Bordea, Cosmin Nedelcu ( Micutzu), Radu Bucălae și Lora, sunt câteva nume mari ale showbiz-ului românesc, care au participat seara trecută la o nuntă, în Târgu Jiu. Adelina Mihălcescu (fostă Berbecel), cumnata Lorei, s-a căsătorit cu polițistul Adrian Mihălcescu, petrecerea de nuntă având loc la un local din municipiu. Câteva sute de persoane au luat parte la eveniment. Seara a fost una magică, iar cuplul format din cei doi tineri îndrăgostiți au atras toate privirile invitaților. Cei doi au împreună o fetiță.

Continuă să citeşti

MONDEN

Octavia Geamănu, prezentă la Festivalul Lavandinne

Postat acum

on

De către

Fosta prezentatoare de la Observator, Octavia Geamănu a participat la sărbătoarea lavandei, organizată ieri la ieșire din Târgu Jiu. Jurnalista s-a fotografia în lanul de lavandă, bucurându-se de aroma deosebită a florilor.

Sâmbătă, între 11.00 – 16.00 a fost permisă vizitarea și ședințele în lanul de lavandă, în același timp fiind posibil accesul la achiziționarea produselor specifice. Între orele 17.00 și 19.00 a avut loc o expoziție cu fotografii ale portului popular, cu obiceiuri și tradiții gorjenești, dar și un recital folcloric susținut de Daria Elena Cojocaru și Alexandru Cioiu. Tot atunci au fost prezenți și membrii Ansamblului Folcloric Nedeia din Novaci.

Astăzi, vizitarea și ședințele foto în lanul de lavandă vor fi posibile între orele 11.00 și 19.00 , timp în care vor avea loc și ateliere creative. Biletele de acces vor putea fi achiziționate la intrare, prețul fiind de 15 lei/persoană. Copiii cu vârsta până în 7 ani vor avea acces gratuit, participarea la atelierele creative făcându-se în funcție de taxa solicitată de fiecare organizator în parte.

Continuă să citeşti

MONDEN

Nuntă de cinci stele, în weekend, în familia directorului Butoarcă

Postat acum

on

De către

Directorul executiv al CEZ Oltenia, Eugen Butoarcă, a fost socru mic, în weekend, o dată cu nunta fiicei sale, Anca Loredana.

Aceasta și-a unit destinele, în aer liber, cu alesul inimii sale, un tânăr din București.

Toată lumea bună a Gorjului, politicieni, oameni de afaceri au fost prezenți la acest eveniment de cinci stele.

Continuă să citeşti