Connect with us

SĂNĂTATE

Medima deschide o clinică de excelență și la Târgu Jiu! Investiția, 1,3 milioane de euro

Postat acum

on

Medima își mărește rețeaua clinicilor de imagistică medicală și radiologie, cu a 12-a investiție, pe care o va inaugura, luni, la Târgu Jiu.

Investiția realizată în municipiu este în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro, noua clinică fiind situată pe Aleea Digului nr. 1. Clinica Medima oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă și de cea mai înaltă calitate. Odată cu această lansare, rețeaua Medima ajunge la 12 clinici operaționale la nivel național.

Clinica Medima Târgu Jiu este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Canon Vantage Elan 1.5T și CT Canon Aquilion Lightning.

Gama largă de servicii medicale oferite în cadrul clinicii Medima Târgu Jiu acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanță magnetică (RMN) și tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigații avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Târgu Jiu este formată din medici radiologi de elită, specializați în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN și CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectați experți în imagistică din România, cu o experiență de peste 30 de ani.

Coordonatorul echipei locale din Târgu Jiu este Dr. Folcuți Roxana Mihaela, Medic Specialist în Radiologie și Imagistică Medicală.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical al Medima, declară: Deschiderea clinicii Medima în Târgu Jiu face parte din strategia noastră de extindere la nivel național și ne propunem să facilităm accesul pacienților din această zonă la servicii de imagistică medicală de top. Centrul nostru aduce împreună tehnologie de vârf, o echipă de specialiști, rezultate prompte și precise”.

Vlad Ardeleanu, CEO al Medima, adaugă: „Rețeaua Medima continuă să se extindă la nivel național, având misiunea de a îmbunătăți accesul populației la investigații imagistice moderne, care joacă un rol important în prevenția și depistarea timpurie a afecțiunilor. Prin dezvoltarea serviciilor de imagistică medicală la nivel local, ne propunem să avem un impact pozitiv pe termen lung, prin creșterea speranței de viață și tratamente mai puțin costisitoare pentru pacienți”.

Medima este o rețea națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT. Având 12 clinici moderne operaționale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și director medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național, urmând ca în 2022 să se alăture proiectului și fondul internațional de private equity Integral Venture Partners,pentru creșterea proiectului într-un ritm și mai accelerat.

Telefon: 0373 301 133

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Analize medicale gratis. Vezi unde

Postat acum

on

Locuitorii comunei Văgiulești vor beneficia în perioada următoare de analize medicale gratis. Acestea sunt posibile în cadrul unui proiect derulat de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj și Consiliul Județean Gorj.
„Dragi locuitori din Văgiulești! Suntem bucuroși să vă anunțăm că proiectul „Împreună pentru sănătate”- proiect cofinanțat din bugetul județului Gorj pe 2023 ajunge în zona dumneavoastră. Am avut o întâlnire productivă cu d-l primar Pârjol Constantin, medicul de familie dr. Ionescu Cristian și doamnele asistente medicale comunitare Stângă Florina și Drula Mihaela, alături de d-na bibliotecar – Mărunțelu Janina pentru a stabili datele evenimentelor viitoare. Rămâneți alături de noi pentru a afla când anume ajungem în localitatea dumneavoastră!”, potrivit unui anunț al Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Chirurgul Valentin Neagu i-a salvat viața tânărului înjunghiat de un interlop la Târgu Jiu

Postat acum

on

Cunoscutul chirurg Valentin Neagu, de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, este cel care l-a operat pe tânărul înjunghiat de un interlop în apropierea unui Club, din Târgu Jiu. Victima a fost adusă în stare gravă la spital și a fost preluată de chirurgul Valentin Neagu. Acesta a reușit să îi salveze tânărului viața, după o operație care a durat mai bine de trei ore. Pacientul este acum internat la Secția ATI, în stare stabilă și conștient. Funcțiile vitale sunt bune. Tânărul a rămas fără splină, dar i-a fost salvată viața.
Valentin Neagu este unul dintre cei mai buni chirurgi din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, cu peste 20 de ani de experiență. Agresorul tânărului este căutat acum de polițiști sub acuzația de tentativă de omor.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Masaj tunisian în premieră la Târgu Jiu

Postat acum

on

Masaj terapeutic în premieră la Târgu Jiu. Societatea locală Veritamed oferă, începând cu data de 15 septembrie, în Targu Jiu, masaj tunisian terapeutic sau de relaxare, cu terapeuta Fathia, din Tunisia. Prețul unui masaj este de 150 lei / 45 minute. Se acordă o reducere de 50 lei pentru primii 100 de clienți înscriși. Masajul terapeutic tunisian este adus în premieră la Târgu Jiu și este realizat chiar de o specialistă din Tunisia.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK