Connect with us

ACTUALITATE

Medicii care au fugit de gărzi voiau contracte nesimțite

Postat acum

on

0 Shares

Cardiologii din Spitalul Județean Târgu Jiu, care au demisionat din linia de gardă, au încercat să obțină contracte de prestări servicii, la sume nesimțite. Prin renunțarea la gărzi în masă, au crezut că forțează mâna conducerii, să accepte condițiile impuse de doctorii care au lăsat Secția Cardiologie fără linie de gardă.

Medicii demisionari din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au dat bir cu fugiții pentru bani.
Cinci din cei șapte doctori ai Secției Cardiologie au renunțat la gărzi, fiind nemulțumiți de sumele primite. Presa locală a aflat că medicii voiau contracte de prestări servicii cu timp limitat, pe sume imense.
De la începutul anului, doi medici s-au pensionat, alți doi și-au dat demisia, iar cinci au renunțat la gărzi, începând cu data de 19 mai. Cardiologii s-au plâns că ar avea prea mulți pacienți, iar la spitalul din Târgu Jiu a venit o echipă a Departamentului pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat. Reprezentanții veniți de la București s-au crucit de plângerile medicilor de la Târgu Jiu.
Medicii care au renunțat la gărzi, pentru că spitalul nu le-a dat cât au vrut sunt Alin Feraru, Anca Degeratu, Anamaria Pavel, Gabriel Pavel, iar Roxana Popescu a intrat în concediu de maternitate.
După o săptămână de încercări, de a-i face să se răzgândească, șefii spitalului județean au anunțat, azi, că au reușit să asigure linia de gardă, cu medici rezidenți de la Timișoara.
Medicii din spitalul județean au încercat mereu să obțină un regim preferențial, mulți având și cabinete private, la care mergeau chiar și în timpul programului din spital.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Radiologul Eugen Lăcătușu deschide clinica EcoScan, lângă spitalul 700. Medici de renume se alătură echipei

Postat acum

on

De către

Dr. Eugen Lăcătușu este un medic specialist în radiologie și imagistică medicală, activând în Târgu Jiu. El este cunoscut pentru competențele sale în tomografie computerizată (CT) și rezonanță magnetică (RMN).

Dr. Lăcătușu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și a participat la diverse cursuri de perfecționare anuală. Este recunoscut pentru profesionalismul și deschiderea sa către noile tehnologii medicale, precum și pentru modul calm și răbdător în care interacționează cu pacienții.

Lăcătușu este recunoscut atât la nivel local cât și național. Câteva spitale mari din București de stat trimit pentru diagnostice precise către doctorul Lăcătușu.

Radiologul Lăcătușu a deschis clinica EcoScan, având alături o echipă de profesioniști. Printre aceștia se numără Dr. Cristian Nedelcuță, medic primar urolog, doctor în Științe Medicale.


Dr. Cristian Nedelcuță

Echipei Doctorului Lăcătușu se alătură și un cunoscut medic gastroenterolog dar și un medic specialist în pneumologie. În viitor, în cadrul clinicii se vor oferi consultații și pe partea de chirurgie generală de către un cunoscut chirurg din capitală.

Clinica se găsește pe strada 23 August, lângă Spitalul 700.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Romanescu: “Am preluat noile mandate după câștigarea alegerilor locale”

Postat acum

on

De către

Mandatele pentru Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu au fost ridicate, astăzi, de candidații PSD, AUR și Partidul Verde, iar mandatele consilierilor PNL au fost ridicate de reprezentantul partidului în Circumscripția Municipală Nr. 1 Târgu Jiu, Eduard Berca.

Pe rețelele sociale, primarul Marcel Romanescu, câștigătorul alegerilor locale din 9 iunie, a anunțat că noile mandate au fost preluate. Acesta a postat inclusiv un filmuleț pe platforma Tik Tok pentru a transmite acest lucru.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

240 de preșcolari, vizitați de polițiști

Postat acum

on

De către

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu Jiu au primit azi în vizită polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Biroul Siguranța Școlară, Serviciul Rutier și Serviciul Criminalistic.

Copiii au învățat regulile de circulaţie dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni și au experimentat amprentarea, despre care au învățat că este o tehnică folosită de polițiști pentru identificarea anumitor categorii de persoane.

Totodată, ei au avut ocazia să se întâlnească cu câinele de urmă ”Vas”, din rasa ciobănesc german, folosit în activitățile de căutare specifice muncii de poliție, care, împreună cu conducătorul lui, a făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care l-au răsplătit cu aplauze.

La întâlnirea cu polițiștii, discuțiile cu preșcolarii au vizat și promovarea unui comportament antivictimal și conștientizarea riscurilor la care se expun prin neglijarea normelor de conduită.

Prin intermediul acestui tip de activități, copiii înțeleg care este rolul polițistului în societate și sunt încurajați să aibă încredere în polițiști și în instituția poliției.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!