Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Medic șef de secție din Spitalul Județean de Urgență în Tg-Jiu demisie, de teama coronavirusului! Unii medici se sustrag, iar alții sunt protejați și nu fac gărzi la Infecțioase!

Postat acum

on

0 Shares

Mai mulți medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu se pregătesc să demisioneze, în aceste zile, de teamă că vor fi puși să efectueze gărzi în Secția de Boli Infecțioase a unității medicale, acolo unde se află internate persoane suspecte ca fiind infectate cu noul coronavirus sau chiar confirmate pozitiv la testul pentru COVID-19.

Șeful secției ATI II, Rodica Dahnovici, este primul medic care și-a înaintat deja demisia și va fi urmat de alți medici din secția ATI, Infecțioase și din alte secții care vor fi programați să-și facă serviciul printre pacienții suspecți și infectați cu coronavirus. Unii dintre aceștia spun că nu e vorba de trădare și nici de teamă, ci de faptul că nu sunt tratați în mod egal și afirmă că sunt destui medici și șefi de secții protejați, care au înștiințat conducerea spitalului că nu sunt de acord să efectueze gărzi, iar alții, chiar șefi de secție care nu fac gărzi de obicei, așadar cu atât mai puțin nu vor face la Infecțioase.
Cu doar câteva zile în urmă, medicii pneumologi i-au trimis o adresă managerului SJU prin care-l anunțau că nu vor face gărzi la Boli Infecțioase motivând că nu au contracte pentru gărzi cu unitatea medicală sau invocă unele afecțiuni care s-ar putea agrava în cazul în care ar contacta noul coronavirus.
Medicii mai spun că unii șefi de secții sunt favorizați și o dau ca exemplu pe Natalia Guță, șefa Secției Medicală II, care nu este programată pentru gărzi nici măcar pe secția pe care o conduce, urgențele și gărzile fiind efectuate de un singur medic.

Claudiu Matei

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Clasare de la ANI pentru primarul de Bumbești Pițic, Irina Cojocaru

Postat acum

on

De către

Agenția Națională de Integritate a clasat dosarul întocmit în baza sesizărilor făcute de mai multe persoane, în ultimii ani, împotriva primarului PSD, de Bumbești Pițic.

ANI a considerat că aceste reclamații nu s-au dovedit reale, motiv pentru care a clasat cauza.

Primarul Irina Cojocaru a fost cercetată de ANI pe parcursul a patru ani, pe parcursul mandatului său de primar și viceprimar. Acum candidează din partea PSD pentru un nou mandat de primar. A accesat și realizat aproape 30 de proiecte în beneficiul comunității din Bumbești Pițic.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Glăvan din Berlești, cel care a spart geamurile la tractor, băgat în arest!

Postat acum

on

De către

La data de 20 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 37 de ani, din comuna Berleşti, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 35 de ani, din aceeași comună, cu privire la faptul că un localnic, i-a spart geamurile de la tractor.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, iar, cu ocazia primelor cercetări, au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani, domiciliat în aceeași localitate, se afla la discuit, pe câmp, cu tractorul agricol ce aparţine apelantului, a venit la el bărbatul reținut de polițiști şi, cu o sapă, a spart trei geamuri laterale şi luneta tractorului.

În aceleaşi circumstanţe, bărbatul i-ar fi adresat conducătorului utilajului agricol, ameninţări cu moartea.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: I-a spart cu sapa toate geamurile de la tractor, la Lihulești! Individul periculos, liber

Postat acum

on

De către

Victor Glăvan, individul certat cu legea de la Lihulești, a mai făcut o nefăcută, la finalul acestei săptămâni. În timp ce un localnic era pe câmp, cu tractorul la discuit, s-a trezit cu toate geamurile sparte.

Făptașul, Victor Glăvan, a sărit cu sapa pe tractor, profitând de neatenția proprietarului. Când omul a sesizat ce face Glăvan, a sărit din tractor dar făptașul a vrut să îi de-a și lui cu sapa în cap.

Păgubitul a anunțat poliția, dar, deși polițiștii l-au căutat ieri nu au dat de acesta. Individul a fost de mai multe ori arestat pentru astfel de fapte antisociale, a ajuns și la Psihiatrie, dar nimeni nu îl potolește, asta în timp ce localnicii sunt îngroziți.

 

 

Continuă să citeşti