Connect with us

COMUNITATE

Medic nou, la Spitalul Târgu Jiu

Postat acum

on

0 Shares

Conducerea Spitalului Județean din Târgu Jiu anuntă angajarea unui nou medic, în specialitatea diabet zaharat. „A fost semnat contractul de prestări servicii cu un medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
Începând de mâine, 17.11.2023, dr. Claudiu Roșu, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, va asigura asistența medicală de specialitate în secția Endocrinologie-Compartimentul Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Contractul a fost încheiat pe jumătate de normă, până la sfârșitul acestui an, cu posibilitatea de prelungire”, arată reprezentanții SJU Târgu Jiu.
La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în cadrul Compartimentului Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice sunt angajați doi medici, unul fiind în concediu îngrijire copil până în data 21.04.2024, iar celălalt intrând în maternitate pe 13.11.2023.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Maraton: 4811 porumbei din Gorj, Dolj și Mehedinți, la linia de start

Postat acum

on

De către

La prima etapă de Maraton a Filialelor Dolj, Mehedinți și Gorj, Lubartow (Polonia), în data de 29.06.2024, au participat 4811 porumbei aparținând unui număr de 432 de columbofili din cele trei județe.Tandemul Frații Scorțar (Dolj) a obținut Locul 1 în Clasamentul General al Porumbeilor cu yearlingul 0167172. Acest excepțional porumbel(foto)a sosit în prima zi cu viteza medie de 1.014,45 metri pe minut.

Adrian Iordache (Dolj) a ocupat Locul 1 în Clasamentul General al Crescătorilor cu 7 porumbei clasați din tot atâția îmbarcați. Primii porumbei de la echipă au venit pe locul 20, respectiv 22 pe concurs, transmit organizatorii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

S-a tipărit primul bilet pentru noile autobuze electrice din Motru

Postat acum

on

De către

Autobuzele electrice din Motru urmează să fie puse în mișcare pentru a transporta cetățenii din zonă pe rutele stabilite de autoritatea locală. Astăzi s-a și tipărit primul bilet iar personalul a fost instruit pentru inceperea activității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gioncani: Lucrările la canalizarea din Albeni, criticate de cetățeni

Postat acum

on

De către

Drum îngust, curbă și pod! Cu toate acestea, în acest loc, la Gioncani, în comuna Albeni, se amplasează stația de pompare, la investiția de canalizare. Asta, în drum, pe asfalt deși este loc suficient în afara părții carosabile.

Constructorul a ales acest loc, în opinia cetățenilor, nepotrivit, dar nu a acceptat alte sugestii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!