Connect with us

COMUNITATE

Medic nou, la Spitalul Târgu Jiu

Postat acum

on

Conducerea Spitalului Județean din Târgu Jiu anuntă angajarea unui nou medic, în specialitatea diabet zaharat. „A fost semnat contractul de prestări servicii cu un medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
Începând de mâine, 17.11.2023, dr. Claudiu Roșu, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, va asigura asistența medicală de specialitate în secția Endocrinologie-Compartimentul Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Contractul a fost încheiat pe jumătate de normă, până la sfârșitul acestui an, cu posibilitatea de prelungire”, arată reprezentanții SJU Târgu Jiu.
La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în cadrul Compartimentului Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice sunt angajați doi medici, unul fiind în concediu îngrijire copil până în data 21.04.2024, iar celălalt intrând în maternitate pe 13.11.2023.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Masă tradițională de 1 Decembrie, la Țicleni

Postat acum

on

O masă tradițională va fi oferită de Ziua Națională a României la Țicleni. Locuitorii orașului sunt invitați la evenimentele care vor fi organizate la Centrul de festivități al Primăriei din Țicleni(cantina), de la ora 11,00.

Înainte de masa tradițională va fi oficiată o slujbă religioasă și va avea loc un program evocator. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Țicleni și Casa de Cultură din localitate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Continuă greva generală la AJOFM Gorj

Postat acum

on

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj continuă și miercuri protestele. Este a patra zi de grevă generală a funcționarilor AJOFM Gorj. Greviștii cer majorări salariale și condiții mai bune de muncă, precum și angajări de personal. Activitatea cu publicul este suspendată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO: Bancă montată în memoria tânărul care a murit în râul Jiu

Postat acum

on

O bancă smart a fost montată pe faleza râului Jiu, în memoria tânărului de 16 ani, din Târgu Jiu, care a murit înecat în râu, în zona Parcului Central. Banca a fost instalată la solicitarea colegilor și a prietenilor adolescentului, lângă Podul Ferdinand.

„La cererea tinerilor am montat o bancă smart în Parcul Central, chiar lângă Podul Ferdinand. Banca este dotată cu panou fotovoltaic și porturi de tip USB.

Solicitarea a fost făcută pentru cei care se simt apropiați de tânărul care și-a pierdut viata în apele Jiului și doresc să rămână câteva momente în zonă.”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!