Connect with us

SĂNĂTATE

Medic nou în echipa Medserv Min, serviciu nou

Postat acum

on

Începând de astăzi, Medserv Min SA oferă un nou serviciu medical: recuperare medicală, kinetoterapiei fizioterapie, anunță directorul societății, Anca Bordușanu. De asemenea este anunțată și prezența în echipă a Dr.Bogdan Popescu, medic specialist in medicină fizică și reabilitare.

„Dispunem de aparatură medicală performantă și personal medical experimentat în recuperare medicală. Îi urez bun venit domnului doctor și îl asigur de toată deschiderea mea”, a menționat Anca Bordușanu.

Medserv Min oferă la cele mai mici preturi:

– 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭

– 𝐊𝐢𝐧𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞

– 𝐅𝐢𝐳𝐢𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞

– 𝐌𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐞𝐮𝐭𝐢𝐜, 𝐝𝐞 î𝐧𝐭𝐫𝐞ț𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞, 𝐭𝐨𝐧𝐢𝐟𝐢𝐞𝐫𝐞, 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐫𝐞, 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜

– 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚𝐬𝐮𝐧𝐞𝐭𝐞

– 𝐃𝐫𝐞𝐧𝐚𝐣 𝐥𝐢𝐦𝐟𝐚𝐭𝐢𝐜

– 𝐋𝐮𝐦𝐢𝐧ă 𝐩𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐳𝐚𝐧𝐭ă ( 𝐛𝐢𝐨𝐩𝐭𝐫𝐨𝐧).

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Medicul care îi ajută pe gorjeni a primit titlul de „cetățean de onoare”. Ce le-a spus celor prezenți

Postat acum

on

De către

Medicul Dragoș Davițoiu, fost director al Spitalului Sfântul Pantelimon și Universitar, în prezent chirurg și manager la clinica privată Medlife, dar și la Spitalul de stat Universitar, a primit, azi, titlul de „cetățean de onoare” al municipiului Târgu Jiu, localitatea natală. Cunoscut ca doctorul care îi ajută pe gorjeni, atunci când au nevoie de intervenții de specialitate, la spitale din capitală, Dragoș Davițoiu a fost prezent la festivitatea în care a avut loc înmânarea titlului, aceasta având loc în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Municipal Târgu Jiu. „Nu pot să uit că foarte mulți cetățeni, cu care am vorbit în ultima perioadă, mi-au vorbit de un om. Fost manager de unități spitalicești din București, de un om extrem de respectat în lumea medicală, de acel om care, indiferent unde a fost, a fost gorjean, a fost târgujian și era o regulă: dacă proveneai din Gorj, ușile îți erau permanent deschise. Și nu am aflat de la un singur pacient, că era suficient să mergi și să spui ca vii din Gorj. Este un model pentru noi, dar este un model pentru generațiile viitoare”, a spus primarul Marcel Romanescu, la ședința de înmânare a titlurilor.
Medicul târgujian, care a întins mereu o mână gorjenilor aflați în nevoie, ce ajungeau la capitală, cu probleme grave de sănătate, și-a arătat mulțumirea pentru faptul că aleșii locali din orașul natal îi apreciază activitatea. „E o mare onoare pentru mine și o responsabilitate să fiu prezentat ca model, responsabilitatea pe care nu vreau s-o păstrez pentru mine, aș vrea să v-o transfer și vouă, tinerilor, cu un sfat: să vă iubiți profesorii, să-i ascultați, să vă deschideți mintea și inima și vă vor da cunoașterea și înțelepciunea și un drum în viață. Și să munciți, pentru că numai prin muncă veți avea rezultate, iar munca înobilează rezultatul și vă va face și mai mândri și mai fericiți”, a transmis Dragoș Davițoiu, la primirea titlului de cetățean de onoare.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Cardiologii de la SJU Târgu Jiu, abuzați până la epuizare! Părerea unui medic neurolog

Postat acum

on

De către

Linia de gardă de la Cardiologia Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu este în colaps. O parte dintre cardiologi au demisionat iar doi s-au pensionat. Cardiologii puțini rămași dau înapoi și refuză să mai asigure linia de gardă de la UPU pe motiv de epuizare. O parte din medicii spitalului îi susțin. Este și cazul medicului neurolog Cristina Căliman care și-a prezentat opinia, public, trăgând un semnal de alarmă vizavi de ce se întâmplă în unitatea medicală județeană, medicii neurologi fiind în aceiași situație.

„Asta se întâmplă când alți medici abuzează niște oameni până la epuizare.În SJU Târgu-Jiu, solicitările de consulturi în specialitatea Cardiologie și Neurologie frizează absurdul.În ultimele luni rar a scăpat vreo viroza respiratorie fără consult cardio și neuro, spre exemplu”, a subliniat Căliman.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

O cunoscută clinică efectuează analize medicale gratuit!

Postat acum

on

Caravana Medlife în parteneriat cu Primaria comunei Padeș, Primaria orașului Baia de Aramă și Primaria comunei Isverna efectuează analize gratuit! Medlife se va afla miercuri la Padeș, între orele 08,00 și 11,00.

„Luna aceasta îți amintim cât de importante sunt verificările uzuale pentru starea de sănătate a ta! Dă o fugă pană la medicul de familie, cere un bilet de trimitere (valabil doar pentru bolnavii cronici) si vino la caravana Medlife pentru analize de laborator! Sănătatea ta este prioritatea noastră! Fă-ți analizele uzuale la timp!”, conform unui anunț al organizatorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR