Connect with us

ACTUALITATE

MASCAȚII la SJU Târgu Jiu. Vizat este un cunoscut MEDIC CHIRURG

Postat acum

on

Percheziții de amploare la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, dar și la locuința unui cunoscut chirurg al unității medicale. Mai exact, este vorba despre medicul Gheorghe Neață. Din primele informații, acesta este acuzat de fapte de corupție și de luare de mită. Perchezițiile sunt coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Anchetatorii au ridicat mai multe bunuri, la perchezițiile efectuate în cabinetul doctorului și la domiciliul acestuia.

Gheorghe Neață a fost și director al Spitalului Județean din Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR