Connect with us

SOCIAL

Măriri salariale la Medserv Min, începând din această lună

Postat acum

on

𝗟𝘂𝗻𝗮 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲 𝗺ă𝗿𝗶𝗿𝗶 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗲𝗱𝘀𝗲𝗿𝘃 𝗠𝗶𝗻 𝗦𝗔, anunță directorul societății, Anca Bordușanu. 

Angajații societății de prestări servicii medicale beneficiază de la 1 iunie de o creștere salarială de zece la sută. În plus, societatea continuă să acorde tichete de masă în valoare de 315 lei/ lună, precum și sporurile negociate în Contractul Colectiv de Muncă.

„Rezultatele economico-financiare foarte bune, îmi permit să-mi îndrept atenția către colegii mei, lucru pe care l-am făcut încă de la preluarea mandatului de director executiv, fiind a doua creștere salarială într-un interval de un an de zile”, a transmis Anca Bordușanu.

Directorul executiv al Medserv Min anunță, de asemenea, că va continua să ducă o politică salarială în favoarea angajatului!

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Încă două proiecte finanțate pentru Bălești!

Postat acum

on

De către

Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, dă vești bune pentru localnici.

„S-au semnat contractele de finanțare pentru încă două proiecte: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe în Bălești, județul Gorj ” și „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde ITS/alte infrastructuri TIC”. Mulțumim tuturor celor implicați în obținerea acestor fonduri”.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Terenurile din Câmpu Mare, ocupate de sinistrați, vor fi dezmembrate și lotizate!

Postat acum

on

De către

Consilierii locali din Albeni urmează  să pună în discuție rezolvarea problemei terenurilor din Câmpu Mare, ocupate de sinistrații din Roșia de Amaradia, Bustuchin și din Prunești(comuna Albeni). Asta, la insistența și indicațiile prefectului de Gorj, Iulian Popescu, și a directorului Mănescu de la OCPI Gorj. Secretara primăriei a fost instruită să respecte procedura pentru ca terenurile respective să fie încredințate, cu acte, actualilor proprietari care nu dețin documente pentru terenurile ocupate în Câmpu Mare. În Câmpu Mare sunt în jur de 240 de proprietăți. În ultimii ani, fostul primar Stan nu a dat atenție acestei probleme. Doar in campanie a mințit locuitorii din Câmpu Mare că ,,îi rezolvă”. Primarul era interesat de zona doar când era vorba de realizarea unor lucrări în zona cu firme de casă.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Un consilier din Draguțesti propune acordarea de tichete cadou în valoare de 100 de lei pentru vârstnicii comunei

Postat acum

on

De către

Consilierul Gheorghe Butan a propus CL Drăguțești, printr-un amendament, să  le fie oferite tichete cadou vârstnicilor comunei, cu ocazia zilei de 1 octombrie. Alesul local consideră că astfel autoritatea locală își arată apreciere spre aceasta categorie socială, greu încercată, urmare a scumpirilor și pensiilor mici.

Este vorba despre 800 de tichete, în valoare de 80.000 de lei. Rămâne că propunerea sa fie supusă la vot.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK