Connect with us

SPORT

Mari nume din fotbalul românesc vin la Târgu Jiu!

Postat acum

on

Printre foștii jucători ai echipei naționale care au fost invitați să joace la meciul caritabil organizat de Pandurii Old Boys la Târgu Jiu pentru a-l ajuta pe antrenorul Florin Bejinaru se numără o serie de foști antrenori ai echipei Pandurii Târgu Jiu.
Meciul caritabil organizat marți, 4 aprilie, la ora 18,00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu scopul de a strânge banii necesari tratamentului fostului antrenor al echipei Pandurii, Florin Bejinaru, va aduce pe parchetul sălii foști mari jucători ai echipei naționale din mai multe generații dar și foști jucători ai echipei Pandurii, din diferite generații.
Printre foștii antrenori ai echipei Pandurii, dar și foști jucători ai echipei naționale se vor număra: Sorin Cârțu, Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Aurel Țicelanu, Rică Neaga, Florin Prunea, Emil Dică și Cristi Pustai dar și o serie de nume surpriză de la care organizatorii așteptau încă o confirmare a prezenței.
Din echipa consacrată a celor de la Pandurii Old Boys nu vor lipsi Nelu și Doru Mihuț, Porojnicu, Catană, Olaru, Marinescu, Cățelu, Ionel Marius, Eșeanu, Mladin sau Sorin Găman. O altă echipă de old Boys care va juca pe parchetul sălii va fi cea formată din foștii colegi de generație ai antrenorului Florin Bejinaru, majoritatea fiind acum antrenori la Târgu Jiu.
Organizatorii i-au invitat pentru a da lovitura de începere la cele două meciuri care se vor juca și pe foștii panduri Bebe Dorobanțu și Cornel Grama.
Inițiatorii evenimentului precizează că de organizarea pe plan local a acestui eveniment se vor ocupa cei de la gruparea Pandurii Târgu Jiu Old Boys, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu și al AJF Gorj, printre cei implicați în acest eveniment sunt publicistul Dorin Brozbă, Dan Marinescu, Mihai Stelescu și Ionel Marius.
Cu ocazia acestui eveniment AJF Gorj scoate la vânzare o serie de mingi de la Campionatul Mondial, fiind puse de asemenea la dispoziția colecționarilor și cărți din edițiile limitate din istoria clubului Pandurii semnate de Dorin Brozbă, toate încasările urmând să fie donate acestei cauze pentru care se organizează acest eveniment caritabil, salvarea antrenorului Florin Bejinaru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Un puternic turneu de handbal debutează la Târgu Jiu

Postat acum

on

Municipiul Târgu Jiu găzduiește, în perioada 7-11 iunie, turneul final al handbaliștilor juniori 4. Desfășurarea meciurilor din grupa D are loc la Sala Sporturilor Târgu Jiu:

CSM TÂRGU JIU – CSS MEDGIDIA 11:30, 7 iunie

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 16:30, 7 iunie

AHC DINAMO BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 16:30, 8 iunie.

LOT CSM TÂRGU JIU

Portar: Ștefan Stănoiu (2010);

Linia de 9 metri: Cătălin Popescu (2010), Mihnea Ciobanu (2010), David Bîrlete (2010), Robert Guran (2010), Mihai Bordusanu (2010),

Extreme: Bogdan Ștefurac (2010), Mihai Ularu (2010), Patrik Ularu (2013), David Popară (2010), Alexei Penescu (2013);

Pivoți: Vlad Călinoiu (2011), Darius Beuran (2010);

Antrenor: Valentin Popescu.

Continuă să citeşti

SPORT

Fiul fostului director al Crucii Roșii Gorj, vicecampion național la baschet U17

Postat acum

on

De către

Final al Campionatelor Naționale la Baschet de juniori cu încă o performanță sportivă notabilă a lui Mihnea Vlaicu care alături de colegii lui din echipa Clubului Sportiv Universitar Știința București devin vicecampioni naționali ai C.N.U17 Masculin desfășurat la Ploiești. Mihnea Vlaicu este fiul lui Marius Vlaicu, fost director al Crucii Roșii Gorj.

Dupa 5 meciuri jucate la acest Turneu Final cu 3 victorii și 2 înfrângeri, Mihnea reușește să obțină și 3 premii individuale:

1) MVP-Most Valable Player;

2) TOP ASSISTER;

3) BEST FIVE- CEI MAI BUNI CINCI JUCĂTORI AI TURNEULUI.

Au fost transmise astfel tuturor participanților cu un plus si pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Școlar Tg-Jiu care a ocupat locul 6 din cele 8 echipe participante si sportivilor gorjeni STAICU MATEI( CSU STIINȚA BUCURESTI) și FÂNTÂNĂ DAVID( CS U BT CLUJ NAPOCA-care a fost desemnat si cel mai de perspectivă jucător) cât si pentru toate meciurile jucate.

Continuă să citeşti

SPORT

CSS Târgu Jiu, locul 6 la Campionatul Național de Baschet U17

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet U17 a CSS Târgu Jiu s-a clasat pe locul șase, în Campionatul Național al României. Unul dintre membrii echipei a fost al patrulea cel mai bun marcator al turneului, reușind să înscrie 100 de puncte.

Săptămâna aceasta, s-a desfășurat la Ploiești, în Sala Olimpia, Turneul Final de baschet masculin U17, turneu la care a participat și echipa CSS Târgu Jiu, antrenată de Ionuț Berca și Alex Gliga. La turneu, au participat cele mai bune opt echipe din România, respectiv: ASE București, CSO Voluntari, CSS Târgu Jiu, CSS 5 Paldors București, CSS-CSM Ploiești, UBT Cluj Napoca, Știința București, CSU Sibiu. Echipa CSS Târgu Jiu a câștigat meciurile cu CSS Paldors București și CSU Sibiu, terminând turneul pe locul 6 din cadrul Campionatului Național de Baschet al României U17 masculin. Echipa CSS Târgu Jiu, antrenată de Ionuț Berca, este în următoarea componență:
1. Cîmpeanu David
2. Văcaru Vlad
3. Vlădulescu Albert
4. Stoenescu Mario
5. Piculeas Octavian
6. Băloniu Damian
7. Filip Mihai
8. Duca Rareș
9. Badea Octavian
10.Țuțu Sergiu
11.Țuțu Cătalin
La turneul de la PLoiești, au mai participat trei sportivi formați la clubul CSS Târgu Jiu, care au obținut rezultate foarte bune. Vlaicu Popa Mihnea, actualmente component al echipei Știința București a fost desemnat MVP-ul turneului, cel mai bun pasator și BEST 5.
David Fântână, de la UBT Cluj Napoca, a fost desemnat „cel mai de perspectivă jucător al turneului”. Staicu Matei, de la Știința București, a fost pe locul II al Turneului Final.
David Cîmpeanu, de la CSS Târgu Jiu, a fost al 4-lea cel mai bun marcator al Turneului Final, înscriind 100 de puncte.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR