Connect with us

ULTIMA ORĂ

Manu Tomescu anunță protest la Târgu Jiu

Postat acum

on

Manu Tomescu anunță că va protesta, mâine, de la ora 12:45, în spirit de solidaritate cu minerii și energeticienii din Hunedoara, care au programat manifestații la unitățile Complexului Energetic Valea Jiului. Salariații din minerit sunt revoltați după ce noul proiect al legii pensiilor îi lasă fără anumite drepturi. Amendamentele depuse la proiectul legii au fost retrase, ieri. Minerii și energeticienii spun că vor pierde 45% la pensii și li se taie și din reducerea vârstei de pensionare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Finanțare de 1 milion de lei pentru UATAA

Postat acum

on

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru a primit o finanțare de un milion de lei din partea primăriei. Autoritatea locală acordă o subvenție care se regăsește în prețul la gigacaloriei. UATAA Motru asigură furnizarea agentului termic în regim centralizat. Deservește aproape 6.000 de apartamente, precum și agenți economici și instituții publice.
Motru este singura localitate din Gorj unde agentul termic este asigurat în sistem centralizat. Uzina are nevoie de fonduri pentru achiziția de combustibil, în special cărbune de la Complexul Energetic Oltenia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Sprijin pentru suporterii CSM care vor să facă deplasarea în Ungaria

Postat acum

on

Primăria Municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu agenția Elegant Travel, organizează o deplasare în Ungaria pentru susținătorii echipei de handbal a CSM Târgu Jiu, la meciul cu echipa Motherson Mosonmagyarovari KC din data de 6 ianuarie.
Doritorii se pot înscrie pentru un pachet în valoare de 750 de lei de persoană, care include 2 nopți de cazare în camere duble și mic dejun, în localitatea Gyor.
Se va pleca în data de 5 ianuarie, dată la care se va vizita și Budapesta. În data de 6 ianuarie, se vor vizita Viena și Bratislava, iar seara, la ora 20:00, urmează deplasarea la arena care va găzdui meciul.
Întoarcerea va fi în data de 7 ianuarie.
Numărul de locuri este limitat!
Înscrierile se fac până cel târziu vineri, 8 decembrie, ora 12:00, la sediul agenției Elegant Travel din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, etaj 1, sau prin telefon, la numărul 0253.223.087.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Noi discuții sindicale în problema pensiilor din minerit și energie

Postat acum

on

Federația Națională a Muncii programează în Drobeta Turnu-Severin, la Hotel Severin, în data de joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 09:00, întâlnirea cu cabinetul de avocatură. Sunt invitați mineri, energeticieni de la CET Halânga și toți pensionarii nemulțumiți de pensii. În problema pensiilor, minerii, energeticienii și foștii salariați din unitățile prestatoare sunt chemați să vină cu câte o copie după cartea de muncă, decizia de pensionare, carte de identitate și, eventual, adeverințe cu câștigurile obținute.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!