Connect with us

ACTUALITATE

Mai mulți gorjeni au ajuns la spital în prima zi din an. Unul dintre ei şi-a pierdut un ochi

Postat acum

on

La UPU a SJU Târgu Jiu au fost aduși, la scurt timp după trecerea în noul an, doi pacienți cărora le au explodat petarde in mănă și față. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, care este in prezent internat la Ortopedie cu degetele de la mâna stângă afectate de o petardă. Va fi supus unei intervenții chirurgicale. Din păcate, un tânăr de 37 de ani, care a fost adus la UPU, și-a distrus mâna și ochiul din cauza unei petarde. A fost adus în stare gravă și a fost transferat la Craiova. Acesta și-a pierdut unul dintre ochi și avea leziuni și la nivelul unui brat. Totodată, o femeie in stare de ebrietate a ajuns la spital. In total, au fost 12 prezentări de la ora 20:00 /31.12.2021 până la ora 08:00/01.01.2022.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR