Connect with us

COMUNITATE

Mai mulți bani de la bugetul de stat în contul salariaților CE Oltenia

Postat acum

on

Mai mulți bani de la bugetul de stat în contul salariaților Complexului Energetic Oltenia. Sindicatele și administrația companiei vor semna săptămâna aceasta Actul Adițional numărul 6 la Contractul Colectiv de Muncă. Astfel, peste 9.000 de angajați ai colosului energetic vor beneficia de condiții speciale de muncă.

În urma ședinței Comisiei de Negociere, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, s-a stabilit că, acest document va fi semnat in cursul zilei de marți, 2 noiembrie, de către liderii celor patru federații reprezentative alături de conducerea companiei. Prin Actul Adițional sunt introduse condiții speciale de muncă la CEO, iar peste 9.000 de angajați ai colosului energetic vor beneficia de aceste condiții speciale de muncă. Angajatorul va achita contribuțiile aferente grupei de muncă respective, începând cu jumătatea lunii august. Angajații care nu activează deloc în producție nu vor primi condiții speciale de muncă și nu vor beneficia de reducerea vârstei de pensonare pe viitor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Târgu Jiu: Persoană căzută în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană este căzută în stradă în zona Lido. Nu se cunoaște din ce motive, daca are probleme medicale ori de ebrietate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Case achiziționate pentru micuții de la Protecția Copilului

Postat acum

on

De către

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a achiziționat, recent, două imobile situate în municipiul Târgu-Jiu și în localitatea Turcinești. Investițiile menționate au fost realizate cu sprijinul Consiliului Județean Gorj, valoarea totală a imobilelor ridicându-se la 1.979.900 lei. “În cele două locații se vor înființa două noi servicii sociale, respectiv case de tip familial, cu o capacitate de maxim 12 locuri/imobil. Aici vor fi găzduiți, îngrijiți și educați copii din sistemul de protecție rezidențial al DGASPC Gorj, beneficiind de condiții locative excelente și de un mediu optim, astfel încât să poată învăța deprinderile de viață necesare pentru a fi pregătiți pentru integrarea în societate la ieșirea din sistemul de protecție specială“, conform DGASPC Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Casa Alex a finalizat angajările pentru magazinul din Motru

Postat acum

on

De către

Casa Alex, considerat unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Sud-Vestul României, a făcut angajări semnificative pentru cel mai nou magazin, din Motru. Deja persoanele care se vor ocupa de conducerea unității comerciale, de partea de consiliere a clienților, TESA dar și de partea de pază și îngrijire a locației au fost angajate, la finalul anului trecut, dar și instruiți la o altă unitate a societății.

Lucrările la Casa Alex Motru au început anul trecut iar acum se fac ultimele finisaje pentru că unitatea sa își deschidă porțile în municipiu.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR