Connect with us

ULTIMA ORĂ

Luptăm INVENTIVI cu Coronavirusul! Dezinfectat, în pompa de stropit legume, în comuna Logrești

Postat acum

on

După primarul din orașul Țicleni care, ieri, a udat străzile cu tractorul de ierbicidat, astăzi un alt edil de la PSD Gorj s-a dat în stambă, în bătălia nevăzută cu Coronavirusul. Mai exact, edilul comunei Logrești, Ion Băluță, a decis să dezinfecteze locurile de joacă din localitate dar și stațiile de autobuz, folosind un salariat, echipat necorespunzător, care s-a înarmat cu o pompă tip raniță de stropit legumele.

În timp ce edilul comunei, Ion Băluță, îl ajuta pe salariat ținându-l de pompă în spate, acesta uda, cu soluție, nu se știe de care, mobilierul din spațiul de joacă. Altcineva avea grijă să-i tragă în poză pe cei doi membrii ai echipei de dezinfectat din Logrești.

Singura măsură de precauție luată de primarul PSD și de subaltern a fost masca de unică folosință pusă pe față. ,,Primăria Comunei Logrești la dezinfectare, în locuri de joacă, stații de microbuze”, a postat primarul pe Facebook, unul dintre comentatorii apreciind drept ,,super tare utilajul”, cu care s-a operat Coronavirusul nevăzut din Logrești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!