Connect with us

SOCIAL

Luni se decide soarta angajaților CEO

Postat acum

on

Mâine este o zi decisivă pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) trebuie să se pronunțe asupra Legii 197/2021, care ar reduce vârsta de pensionare în sistem, la 53 de ani. Legea, blocată de aproape doi ani la aplicare ar duce la ieșirea din sistem a unui număr de câteva mii de salariați din CEO. Instanța supremă a amânat, pentru data de 13 martie, pronunțarea în cazul legii care recunoaște condițiile de muncă, pentru perioada 2001-2021, drept condiții speciale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bărbătești: Act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I

Postat acum

on

De către

O familie din Bărbătești deține un act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I.

Actul a fost eliberat pe numele lui Ion Gheorghe Ionică, cunoscut în satul Petrești, drept Nițu lu’ Gheorghe, cum reiese din actul original. Gorjeanul era deținătorul a 5000 ha teren, în locul specificat în actul de împroprietărire.

Titularul actului nu mai este în viața, dar există actul în original dar si urmașii.

De fapt, din actul cu valoare istoric reiese că terenul a fost cumpărat și achitat integral, spune unul dintre moștenitori.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Luminița Popescu: Finanțări de peste 1.000.000 lei la UCB Târgu Jiu”!

Postat acum

on

De către

UCB a participat la competiția de proiecte FDI – 2023, finanțată din Bugetul Ministerului Educației, depunând cereri de finanțare pentru toate cele 7 domenii strategice, anunță rectorul universității, Luminița Popescu.

Pentru prima dată, de la organizarea acestei competiții de proiecte – lansată în anul 2016 -, Universitatea reușește să câștige astfel finanțare pentru toate cele șapte domenii.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Video: Apă potabilă este maro, la Runcu!

Postat acum

on

De către

Apa potabilă facturată de Aparegio la Runcu nu prea este potabilă.

Apa este tulbure la robinet iar cetățenii sunt nemulțumiți. Spun că plătesc o apă pe care nu o pot consuma. Apa maro curge colorată doar când plouă. Aceasta vine direct din Sohodol.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR