Connect with us

ACTUALITATE

Lucrările la groapa de gunoi au stagnat

Postat acum

on

Prefectul de Gorj a declarat că lucrările la groapa de gunoi, închisă de aproximativ o lună, stagnează. Corneliu Răducan Morega a mers într-un control, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale. „Echipa de lucru s-a mărit de data aceasta, cu reprezentanți ai Primăriei Târgu Jiu, alăturndu-mi-se domnul viceprimar Coica și cu o echipă de la Poliția Locală, care a vrut să constate dacă sunt anumite nereguli acolo, vizavi de partea de construcții, pentru că a fost un reportaj un post local, în care se spunea că s-au făcut anumite lucrări, fără autorizație de construire. Din păcate stadiul fizic al lucrărilor bate pasul pe loc, pentru că sunt în lucru echipamentele care vor constitui acel sistem de captare a gazelor, iar până or să apară fizic pe teren acele echipamente, se bate pasul pe loc. În schimb, am asigurări de la reprezentanții gropii de gunoi, că termenul de 11 săptămâni va fi respectat punctulal și că toată instalația va fi funcțională. Reprezentanții societății au dat asigurări în fața mea și a echipei de control că cele 11 săptămâni vor fi respectate. Ei au motivat că această, să zicem, lipsă de acțiune în ceea ce privește lucrările de construcție făcute acolo, prin faptul că nu le-au venit fizic echipamentele necesare, care trebuie montate pe groapă”, a declarat prefectul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Oficial. Facturile greșite trebuie recalculate în 15 zile

Postat acum

on

De către

Facturile emise greșit trebuie recalculate în 15 zile. Este decizia guvernului, care a stabilit azi că furnizorii de energie au obligația de a recalcula facturile, în care nu au fost aplicate mecanismele de plafonare şi compensare, furnizorii având obligaţia recalculării în termen de 15 zile. „Furnizorii au obligaţia să le recalculeze fără penalităţi în termen de 15 zile şi, de asemenea, pe perioada acestor de 15 zile se suspendă inclusiv o eventuală plată a acestora”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu.

În Gorj, mai multe unități publice au primit facturi uriașe, de câteva ori mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Bărbat reținut pentru hărțuire. Victima, o femeie din Motru

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 34 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, bănuit de săvârșirea infracțiunii de hărțuire.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi hărțuit o femeie, de 32 ani, din municipiul Motru, prin trimiterea unor mesaje în mod repetat, pe mai multe căi de comunicare.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Frigul a pornit cinci grupuri la Complexul Oltenia

Postat acum

on

De către

Iarna dovedește din nou că producția de energie pe bază de cărbune este esențială, în sistemul energetic din România. Complexul Energetic Oltenia funcționează cu cinci grupuri, trei în Gorj și două în Craiova. Conform reprezentanților CEO, la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari sunt în funcțiune blocurile energetice 3 și 4, ambele încărcate la capacitate maximă. La Termocentrala de la Turceni este funcțional grupul energetic numărul 4, la Sucursala Electrocentrale Ișalnița este pornit blocul energetic numărul 7, iar la Sucursala Electrocentrale Craiova 2, grupul energetic 1.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR