Connect with us

ACTUALITATE

Lucrările la groapa de gunoi au stagnat

Postat acum

on

Prefectul de Gorj a declarat că lucrările la groapa de gunoi, închisă de aproximativ o lună, stagnează. Corneliu Răducan Morega a mers într-un control, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale. „Echipa de lucru s-a mărit de data aceasta, cu reprezentanți ai Primăriei Târgu Jiu, alăturndu-mi-se domnul viceprimar Coica și cu o echipă de la Poliția Locală, care a vrut să constate dacă sunt anumite nereguli acolo, vizavi de partea de construcții, pentru că a fost un reportaj un post local, în care se spunea că s-au făcut anumite lucrări, fără autorizație de construire. Din păcate stadiul fizic al lucrărilor bate pasul pe loc, pentru că sunt în lucru echipamentele care vor constitui acel sistem de captare a gazelor, iar până or să apară fizic pe teren acele echipamente, se bate pasul pe loc. În schimb, am asigurări de la reprezentanții gropii de gunoi, că termenul de 11 săptămâni va fi respectat punctulal și că toată instalația va fi funcțională. Reprezentanții societății au dat asigurări în fața mea și a echipei de control că cele 11 săptămâni vor fi respectate. Ei au motivat că această, să zicem, lipsă de acțiune în ceea ce privește lucrările de construcție făcute acolo, prin faptul că nu le-au venit fizic echipamentele necesare, care trebuie montate pe groapă”, a declarat prefectul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Document: 500 de mineri din SMEO și FNME, amenință că vor picheta Guvernul

Postat acum

on

De către

Pe termen nelimitat, 500 de angajați ai CE Oltenia ar urma să picheteze Guvernul dacă premierul nu va organiza, de urgență, o întâlnire cu liderii de sindicat din FNME și SMEO, semnatare a unor solicitări semnate de liderii celor două sindicate din companie.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Acum! Sindicaliștii din CEO cer instituirea STĂRII DE URGENȚĂ

Postat acum

on

De către

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia cer premierul României, instituirea stării de urgență. Liderii Federației Naționale Mine Energiei și ai Federației Univers au trimis un memoriu către Guvernul României, prin care solicită acest lucru. Sindicaliștii spun că dau termen până la finalul săptămânii viitoare executivului, in caz contrar amenințând cu pichetarea sediului Guvernului, cu 500 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 1.000 de candidați, la BAC-ul de toamnă

Postat acum

on

De către

Peste o mie de tineri vor susține examenul de bacalaureat, în sesiunea de toamnă La nivelul județului Gorj, pentru examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, s-au înscris 1.015 candidați, după cum urmează: 587 de candidați pentru proba de Limba și literatura română, 604 candidați pentru proba obligatorie a profilului și 557 de candidați pentru proba la alegere a profilului și specializării.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR