Connect with us

EVENIMENTE

Locuitorii din cartierul Narciselor, terorizați de o haită de câini fără stăpân

Postat acum

on

Locuitorii din cartierul Narciselor, din Târgu Jiu, sunt terorizați de o haită de câini. Animalele umblă libere pe domeniul public. Cetățenii din zonă spun că se simt în pericol și mai ales copiii sunt fără apărare în fața câinilor care caută resturi de mâncare. A fost solicitat sprijin la autoritatea locală, însă problema nu are rezolvare. Haita are 10 – 12 câini fără stăpân.

„Nu are legătură cu grupul, dar poate totuși primesc un sfat..știe cineva ce ar trebui făcut? Am sunat la poliție, Edilitara ..primărie…însă nimic ..de ani de zile spun că trimit echipaj și pauză ..este vorba despre cartierul Narciselor. Sunt case locuibile, oameni…copii ..cățeii sunt foarte periculoși..copilul meu nu poate sta 1 minut la poartă liniștit…mulțumesc”, conform unei postări disperate a i localnice din cartierul Narciselor, din Târgu Jiu.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eueu

    6 martie 2023 at 13:58

    Autoritatile (oamenii angajati la stat) sunt niste tampiti retardati care paseaza responsabilitatea de la unii la altii!!! Daca s-ar ocupa un privat de problema s-ar rezolva in cateva zile. In situatia actuala „statul / bugetarii” sug ….. si banii fara sa faca nimic. Din pacate asta e cruda realitate!!! Sunt solutii. Cautati pe goagale! 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Alertă! Poliția caută un copil de 12 ani dispărut

Postat acum

on

De către

Un copil de 12 ani este căutat de polițiști, după ce a dispărut de aproape 12 ore. Băiatul a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. „La data de 22 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că fiul său, Radu Cătălin-Ionuț, de 12 ani, în jurul orei 12:00, a plecat de la domiciliu către școală, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţimea de 1,65-1,70 metri, constituție atletică, greutate 40-50 kilograme, păr șaten, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării, minorul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, hanorac gri închis, pantofi sport de culoare închisă și avea asupra sa un ghiozdan de culoare albastru”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un târgujian și-a marcat cu creta locul de parcare pentru persoanele cu handicap. FOTO

Postat acum

on

Un târgujian nu a mai chemat autoritățile și și-a marcat singur locul de parcare pentru persoanele cu dizabilități. S-a întâmplat într-o parcare din zona semicentrală a municipiului Târgu Jiu. Pentru marcarea locului de parcare a fost folosită cretă și trasate câteva linii care ar simboliza o persoană în scaun rulant. Astfel de marcaje sunt aplicate numai de către Primăria Târgu Jiu, cu echipamente speciale, dacă persoana respectivă are dreptul la un astfel de loc de parcare. Oricum, în parcări trebuie să fie prevăzute și locuri pentru persoanele cu dizabilități.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr din Motru, omorât în Anglia

Postat acum

on

Un tânăr din Motru a fost găsit mort în Anglia. Ștefan Stelian Moraru a fost ucis prin înjunghiere. Cadavrul a fost găsit de poliție pe o stradă din apropierea apartamentului în care motreanul stătea alături de un bărbat din Mehedinți. Poliția are deja un cerc de suspecți și se speră prinderea criminalului. Motreanul a plecat de acasă la un cazinou, unde ar fi câștigat peste 2.000 de lire sterline. Ulterior, a fost descoperit mort pe o stradă din apropierea sălii de jocuri. Tragedia a avut loc luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR