Connect with us

COMUNITATE

Livadă de măr și gutui bio, din fonduri europene, înființată în Gorj

Postat acum

on

Senatorul Forța Dreptei, Ion Iordache, a prezentat, astăzi, un model bun de urmat. Este vorba despre prima livada înființată în Gorj în ultimele trei decenii.

„În aceste zile se înființează una dintre puținele livezi de pomi fructiferi din Gorj, din ultimii treizeci de ani. Un proiect integrat, finanțat din fonduri europene, compus din livadă de măr și gutui bio, cu sistem de irigații asistat de calculator, sistem de protecție antigrindină, utilajele necesare, depozit frigorific de păstrare a fructelor și fabrică de procesare. Cunoaștem oameni care doar se văicăresc, cunoaștem politicieni care doar critică și dau vina pe alții! Eu și oamenii aceștia am ales să facem, să ne implicăm, să construim”, a anunțat senatorul Iordache.

„Exemplul acestor tineri ne arată că se poate, mă bucur că i-am sprijinit, și vreau să-i felicit din toată inima”, a transmis parlamentarul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR