Connect with us

COMUNITATE

Livadă de măr și gutui bio, din fonduri europene, înființată în Gorj

Postat acum

on

Senatorul Forța Dreptei, Ion Iordache, a prezentat, astăzi, un model bun de urmat. Este vorba despre prima livada înființată în Gorj în ultimele trei decenii.

„În aceste zile se înființează una dintre puținele livezi de pomi fructiferi din Gorj, din ultimii treizeci de ani. Un proiect integrat, finanțat din fonduri europene, compus din livadă de măr și gutui bio, cu sistem de irigații asistat de calculator, sistem de protecție antigrindină, utilajele necesare, depozit frigorific de păstrare a fructelor și fabrică de procesare. Cunoaștem oameni care doar se văicăresc, cunoaștem politicieni care doar critică și dau vina pe alții! Eu și oamenii aceștia am ales să facem, să ne implicăm, să construim”, a anunțat senatorul Iordache.

„Exemplul acestor tineri ne arată că se poate, mă bucur că i-am sprijinit, și vreau să-i felicit din toată inima”, a transmis parlamentarul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR