Connect with us

ACTUALITATE

Licitaţia pentru execuţia Drumului Expres Craiova – Târgu-Jiu, lansată la începutul anului viitor

Postat acum

on

Licitaţia pentru Drumului Expres Craiova-Târgu-Jiu va fi lansată la începutul anului viitor, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, după vizita pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti.

„În maxim două luni, chiar dacă nu vom prinde sfârşitul anului, va fi sigur luna ianuarie, vom putea să lansăm în licitaţie, execuţie Craiova – Târgu-Jiu, este drum expres. Ţin la acest proiect foarte mult şi va fi lansat în licitaţie. Asta însemnând primul tronson Craiova-Filiaşi, care este comun cu Craiova-Lugoj, iar de la Filiaşi, Filiaşi -Târgu-Jiu se separă, drum expres. Vom lansa în licitaţie, poate există şanse să se termine, să putem să facem, să zicem, până la sfârşit de decembrie, dar nu vreau să-mi iau angajamente de care să nu mă ţin. În mod sigur în ianuarie se poate lansa în licitaţie acest drum expres”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a menţionat că pentru tronsoanele drumului Filiaşi – Lugoj studii de fezabilitate sunt în lucru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Uite cum arată secția Spitalului Județean Târgu Jiu, după reabilitare

Postat acum

on

De către

Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a fost reabilitată.
Lucrările au fost efectuate la 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor, grupuri sanitare și băi, sala de tratamente.
„Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie funcționează cu 56 de paturi și asigură internarea pacienților în vederea efectuării investigațiilor în scop de diagnostic și tratament. În prezent, toate cele 56 de paturi sunt ocupate. De la începutul acestui an și până în prezent, au fost internați în această secție peste 650 de pacienți”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Câți gorjeni sunt șomeri

Postat acum

on

De către

Oficial, Gorjul stă bine în statistici, în ceea ce privește șomajul. Numărul persoanelor aflate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă este puțin peste 3.600, ceea ce înseamnă un procent de 3,02%. În zona Olteniei, cei mai mulți șomeri sunt în Dolj, care are o populație de două ori mai mare decât Gorjul. Județul nostru stă cel mai bine dintre județele din regiune, având cel mai mic procent de șomaj.
La Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă există continuu locuri disponibile, iar unii administratori se plâng de faptul că nu găsesc persoane care să vrea să se angajeze. În realitate, salariile foarte mici i-au făcut pe gorjeni să aleagă calea străinătății, unde muncesc fie sezonier, fie perioade de câțiva ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Patru containere modulare, în dotarea Serviciului de Ambulanță Gorj

Postat acum

on

De către

Banii pentru această investiție au venit de la Ministerul Sănătății. Aceste module vor fi amplasate la Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu și Târgu-Jiu, la substațiile SJA. Au o valoare de 50.000 de lei, pe bucată. De asemenea a mai fost achiziționat un sterilizator modern.

SJA a mai achiziționat doua tărgi și echipament de protecție pentru toți salariații, a anunțat Tibi Tătaru, directorul SJA Gorj.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!