Connect with us

MONDEN

La Codruța Florescu îi place sus! Sus pe trotuar…

Postat acum

on

Codruța Florescu, psiholog la Doina Gorjului și director la Palatului Copiilor din Târgu-Jiu, a trecut de la vechiul Sandero cu care s-a răsturnat, cu ani în urmă, de pe carosabil, la un Ford cu mai mulți cai putere sub capotă. Dacă însă cu Dacia se dădea cu roatele în sus de la o mică pietricică întâlnită în drum, nevasta fostului prefect, pentru o scurtă perioadă și secretar de stat, a fost sigură că situația nu se va repeta și la volanul Fordului DCC. A și testat mașina, chiar azi, în centrul orașului, când s-a urcat cu bolidul pe trotuar. Nu de alta dar, parcarea era mică, iar mașina mare, să nu mai punem la socoteală că valoarea proprietarei bolidului trebuia să eclipseze casele de schimb valutar de peste drum. Un participant la trafic a considerat că aroganța trebuie amendată, măcar de către opinia publică, dacă nu de poliția care s-a făcut că nu vede minunea albă, deși era postată peste drum.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR