Connect with us

MONDEN

La Codruța Florescu îi place sus! Sus pe trotuar…

Postat acum

on

Codruța Florescu, psiholog la Doina Gorjului și director la Palatului Copiilor din Târgu-Jiu, a trecut de la vechiul Sandero cu care s-a răsturnat, cu ani în urmă, de pe carosabil, la un Ford cu mai mulți cai putere sub capotă. Dacă însă cu Dacia se dădea cu roatele în sus de la o mică pietricică întâlnită în drum, nevasta fostului prefect, pentru o scurtă perioadă și secretar de stat, a fost sigură că situația nu se va repeta și la volanul Fordului DCC. A și testat mașina, chiar azi, în centrul orașului, când s-a urcat cu bolidul pe trotuar. Nu de alta dar, parcarea era mică, iar mașina mare, să nu mai punem la socoteală că valoarea proprietarei bolidului trebuia să eclipseze casele de schimb valutar de peste drum. Un participant la trafic a considerat că aroganța trebuie amendată, măcar de către opinia publică, dacă nu de poliția care s-a făcut că nu vede minunea albă, deși era postată peste drum.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!