Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

L-a chemat să-i restituie un împrumut și a încercat să-l înjunghie cu maceta! Tânărul din Motru, spitalizat!

Postat acum

on

Un tânăr din Motru a ajuns la spitalul din oraș, având nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost atacat, duminică, în plină stradă, ”cu o macetă de vreo 30 – 40 de centimetri”, de un individ din oraș. Alexandru Tănase susține că a fost chemat de Cristian Ciucea să-i restituie 200 de lei cu care-l împrumutase și acesta ar fi încercat să-l înjunghie în spate. Tănase a fost rănit la o mână, în încercarea sa de a se apăra și este revoltat de faptul că poliția a comunicat că ar fi consumat alcool, împreună cu cel care l-a agresat și polițiștii nu au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere ale orașului pentru a vedea exact cum s-a întâmplat totul.

Alexandru Tănase a povestit, de pe patul spitalului, că a fost atacat cu o macetă, duminică, fără niciun motiv, de un alt tânăr pe care-l ajutase.

”Cunoscându-l de atâția ani, l-am ajutat, pentru că mi-a spus că are nevoie pentru familie și urma să-mi înapoieze banii în maxim 2 sau 3 ore. Apoi m-a chemat la el să îmi restituie cei 200 de lei, dar din păcate el voia să mă taie cu maceta. Fără să îmi dau seama, pe la spate, și se va vedea și pe camerele stradale. Am geaca tăiată în spate. Am apucat să mă feresc. Cristian Ciucea se numește.  Apoi m-am întors și a vrut să îmi de-a în față, iar eu am ridicat mâna să mă apăr, m-a tăiat la un deget și m-a rănit la mâna dreaptă”, susține Tănase.

Cristian Ciucea a fost reținut pentru 24 de ore, însă în oraș se vorbește că este nepotul unui cunoscut procuror din zonă și nu i se va întâmpla nimic altceva. De altfel, până la miezul nopții de luni, pe portalul Judecătoriei Motru nu apăruse vreun dosar privind vreo măsură preventivă solicitată de procurori și, cel mai probabil, aceștia au dispus una din măsurile preventive care nu trebuie confirmată de instanță.

 

IPJ Gorj a comunicat că Poliția Municipiului Motru a fost sesizată, duminică, prin apel de urgență, cu privire la faptul că ”în incinta unui local public din municipiul Motru are loc un conflict între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că pe fondul consumului de alcool, între doi tineri de 20 și 25 de ani, ambii din municipiul Motru, au existat discuții contradictorii, acesta din urmă rănindu-l cu un cuțit în zona membrului superior drept, pe tânărul de 20 de ani, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. În urma administrării probatoriului, la data de 3 aprilie a.c., polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Alexandru Tănase spune că mai mulți martori au văzut ce s-a întâmplat și acuză poliția de faptul că a comunicat date inexacte.

”Nu am 20 de ani, cu asta minte prima oară și nu beau și nu consum nimic, iar în al doilea rând nu am fost și nu am băut cu nimeni în niciun bar. Ei au scris cum au vrut dar camerele orașului Motru arată totul, dacă s-au ridicat imagini de pe acele camere, iar totul s-a întâmplat pe domeniu public”, a afirmat Tănase.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Profesor în stare gravă la Spitalul din Cărbunești

Postat acum

on

Un profesor se află internat în stare gravă la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Este vorba de profesorul de fizică Nicolae Bădulescu, din cadrul Liceului Teoretic „Tudor Arghezi”, din Târgu-Cărbunești. Cadrul didactic are nevoie de sânge.

„Colectivul Liceului Teoretic Tudor Arghezi, Târgu Cărbunești, îi este alături în aceste momente grele d-lui Prof. de Fizică, Bădulescu Nicolae, internat la secția ATI a spitalului orașului. Cei care doresc și pot să îi fie alături sunt așteptați să doneze sânge în oricare Centru de Transfuzii din țară cu specificația pt. Dl BĂDULESCU NICOLAE…Mulțumim…”, conform unui mesaj al cadrelor didactice din Cărbunești.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Carmangerie extinsă fără autorizație de construire, în Piața Centrală!

Postat acum

on

De către

Carmangeria societății Black Scorpion SRL, aflată la parterul clădirii Pieței Centrale din Tg-Jiu, a fost extinsă, în urma unor lucrări de modernizare, cu aproape un metru, în afara imobilului în care funcționează. Lucrările au fost executate în mod abuziv, fără autorizație de construire, așa că se așteaptă intervenția Poliției Locale Tg-Jiu.

Firma Black Scorpion SRL, care aparține afaceriștilor Nicoleta și Ionel Popescu, a obținut, pe 25 mai a.c., de la Primăria Municipiului Tg-Jiu un nou acord de funcționare pentru spațiul alimentar pe care-l deține în clădirea Pieței Centrale.

În același timp, societatea a decis să modernizeze carmangeria, numai că, așa cum a fost reconfigurat și extins spațiul, două laturi ale acestuia au fost construite la aproximativ un metru în afara imobilului Pieței Centrale.

Lucrările au fost executate fără aprobarea Primăriei Tg-Jiu și fără autorizație de construire. Potrivit unor informații, Poliția Locală Tg-Jiu ar fi solicitat lămuriri patronilor carmangeriei și, cel mai probabil, pe lângă amendă, va fi dispusă și demolarea părții construite ilegal.

Cum Inspectoratul în Construcții Gorj nu a intervenit nici în cazul altor ”monstruozități” arhitecturale construite cu încălcarea legii, nu a făcut-o nici de această dată. Cel mai probabil, inspectorii în construcții nu-și mai fac cumpărăturile la Piața Centrală, așa că nu aveau cum să se autosesizeze.

În urmă cu trei ani, după un control al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj și al Poliţiei Economice patronii de la carmangeria Black Scorpion i-au acuzat, public, pe inspectorii DSV că au fost mituiți. ,,O să vedem cine are de pierdut! Când s-a luat șpagă a fost bine? Eu închid, că tot vroiam să închid, dar o să dăm cărţile pe faţă. Staţi așa, că dăm cărţile pe faţă, șpăgile, plasele.. Cum treceaţi? Mușchiul, ceafa..Scoatem camerele video”, spuneau afaceriștii. Curios este că niciun organ de cercetare penală nu s-a autosesizat, la vremea respective, deși patronii carmangeriei au dat detalii cum era plasată carnea și produsele din carne la un restaurant din zona Gării Tg-Jiu.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Muniție descoperită în Gorj!

Postat acum

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj desfășoară miercuri o misiune de distrugere a mai multor elemente de muniție provenite din conflictele armate, descoperite pe teritoriul județului Gorj.
Misiunea va avea loc în municipiul Târgu-Jiu, localitate componentă Preajba Mare și se va efectua în condiții de maximă siguranță cu specialiști din cadrul instituției. ISU face apel către cetățenii din zonă să rămână calmi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR