Connect with us

SPORT

Juniorii CSM Târgu Jiu, calificați la Turneul Final de handbal

Postat acum

on

0 Shares

Echipa de juniori 3 din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Final Speranță. După o evoluție spectaculoasă în acest sezon, copiii au reușit o calificare de senzație.

„Felicitări echipei de juniori 3 pentru calificarea la Turneul Final Speranță, felicitări părinților și suporterilor care au făcut spectacol în Sala Sporturilor. Ne bucurăm de rezultate, dar ne bucurăm mai mult că această echipă progresează de la meci la meci și formează o adevărată Familie!”, conform Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SPORT

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” calificată la Națională!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a câștigat Etapa Zonală(Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș și Dâmbovița), desfășurată la Pitești. Sub atenta coordonare a domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin, fetele au reușit să câștige competiția și să se califice la Etapa Națională. Datorită acestui progres, orașul nostru are privilegiul de a fi gazda competiției naționale.
Încă o dată, s-a demonstrat că prin muncă și perseverență, totul poate fi posibil!

Continuă să citeşti

SPORT

Școala „Constantin Săvoiu”, performanță și la echipa de fotbal fete!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal a fetelor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a avut o nouă performanță, reușind să obțină primul loc la Etapa Județeană, sub coordonarea domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin. Prin muncă și devotament, elevele susținute mereu de domnul profesor au demonstrat că își pot atinge scopul propus.

Continuă să citeşti

SPORT

Handbalistele Liceului Sportiv, pe locul III la Olimpiada Sportului Școlar de la Vâlcea

Postat acum

on

De către

Echipa de handbal a Liceului cu Program Sportiv s-a clasat pe poziția a treia la faza de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată la Ramnicu Vâlcea.

Fetele antrenate de profesorul Liviu Andrieș au învins, în primul joc din grupă, pe reprezentanta Doljului cu 30 – 18, jocul secund cedându-l gazdelor de la Liceul Energetic Râmnicu Vâlcea, cu 18-28.

Pentru pozitia a treia a clasamentului, sportivele LPS Târgu Jiu au întâlnit formația din Caracal pe care au învins-o la o diferență de 3 goluri, scor 18-15.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!