Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmii și polițiștii au căutat și găsit trei persoane rătăcite la pescuit!

Postat acum

on

În seara zilei de 31 octombrie a.c., în jurul orelor 19.15, în urma unui apel SNUAU 112, jandarmii gorjeni au fost solicitați de către Poliția Municipiului Târgu-Jiu să acorde sprijin în acțiunea de căutare a trei persoane care s-au rătăcit pe raza localității Cârbești, în zona râului Jiu. Acestea au fost la pescuit iar la întoarcere pe drumul spre casă, din cauza întunericului și vegetației mari din zonă, s-au rătăcit.

Imediat spre locul indicat în apel a fost direcționată echipa de intervenție care a participat la acțiunea de căutare.

Împreună, polițiști, jandarmi și pompieri s-au împărțit în echipe și au scotocit zona de pe malul Jiului, au ținut legătura telefonic cu persoanele rătăcite care au fost îndrumate să se îndrepte spre sursele de lumini văzute, au fost găsite și preluate fiind conduse pe celălalt mal al Jiului, în siguranță.

Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale și după identificare s-au îndreptat spre domiciliu.

Recomandăm persoanelor care pleacă în natură să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat, o sursă de lumină pentru utilizare și semnalizare pe timp de noapte, un fluier care să semnalizeze pericolul și să indice locul unde se află persoana în dificultate.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Nouă autocare cu membri și simpatizanți AUR au plecat la Alba Iulia

Postat acum

on

De către

Aproape 500 de gorjeni au plecat, în această dimineață, cu nouă autocare la Alba Iulia, potrivit coordonatorului AUR Gorj, Ionelia Priescu. De altfel, organizația a suportat costurile pentru deplasarea a trei dintre autocare, unde se afla minori, elevi, studenți, iar restul autocarelor au fost închiriate din banii plătiți de fiecare participant. Două dintre autocare au plecat din Plopșoru.

Punctul de întâlnire al grupului a fost, în această dimineață, în fața gării din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!