Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmii, la biserici și în zonele aglomerate, de Paște

Postat acum

on

În perioada Sărbătorilor Pascale, aproximativ 350 de jandarmi gorjeni din structurile de ordine publică sunt planificați în misiuni pentru a preveni și combate faptele antisociale precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor care se află în spații publice. Totodată obiectivele aflate în responsabilitatea jandarmilor gorjeni vor fi asigurate măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională.
Jandarmii gorjeni vor fi alături de credincioşi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului oficiate la lăcaşurile de cult din municipiile Târgu Jiu şi Motru şi localităţile Tismana, Polovragi, Bumbeşti-Jiu şi Rovinari.
Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi pentru a preîntâmpina situațiile care pot afecta liniștea publică și asigurarea unui climat de normalitate, cât și pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2.
Reamintim că purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.
Se vor intensifica misiunile de patrulare și în zonele montane și de agrement din Rânca, Runcu și Tismana, unde ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică.
Jandarmeria montană recomandă turiştilor care se află de Sfintele Sărbători în zonele turistice montane din județul Gorj, să nu se aventureze pe traseele turistice fără a avea un echipament adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică şi să folosească numai traseele montane marcate corespunzător.
Împreună în misiuni cu polițiști, în cadrul patrulelor mixte sau independente, vom fi prezenți în această perioadă 24/24 ore în zonele aglomerate din zona mall, supermarcheturi, piețe, parcuri.
Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști în numele întregului personal din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, vă adresăm urări de sănătate, fericire, prosperitate și puterea de a dărui și ajuta semenii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Noi angajări la CEO

Postat acum

on

De către

Complexul Energetic Oltenia face noi angajări, însă de această dată caută specialiști. Compania a mai angajat, în această vară, 600 de muncitori necalificați. Anumite sectoare de activitate se confruntă cu lipsa personalului, motivul fiind că angajații cu experiență ies la pensie. De la 1 noiembrie, Complexul Energetic Oltenia și-a propus să încadreze toți absolvenții de învățământ dual promoția 2022, dacă sunt certificați în anumite meserii. În fapt este vorba de clasele susținute în baza unui protocol de colaborare semnat între Inspectoratele școlare din Gorj și Dolj și Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de o clasă de 20 de locuri pentru meseria de sudor la Liceul Tehnologic din Motru, 25 de locuri de mecanic utilaje la Liceul Rovinari, 21 de locuri de electrician la Liceul din Mătăsari, precum și 17 locuri de operator cazane, turbine și instalații de termoficare la Liceul Energetic din Craiova. Toți absolvenții pot depune dosarele cu cererile de angajare până la data de 17 octombrie, la sediul Complexului Energetic Oltenia, din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Cărbune pe carosabil, amendă 2000 de lei

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat sancțiune contravențională în valoare de 2000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 43 din 1997 privind regimul drumurilor, pentru ocuparea ilegală a părții carosabile prin depozitarea de cărbune.

De asemenea, contravenientul are obligația de a elibera carosabilul în cel mai scurt timp, pentru siguranța participanților la trafic.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Motru: Hoț de 22 de ani, băgat după gratii!

Postat acum

on

De către

La data de 4 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat pe raza municipiului Motru, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Față de tânărul de 22 de ani fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Motru.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR