Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmii, la biserici și în zonele aglomerate, de Paște

Postat acum

on

În perioada Sărbătorilor Pascale, aproximativ 350 de jandarmi gorjeni din structurile de ordine publică sunt planificați în misiuni pentru a preveni și combate faptele antisociale precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor care se află în spații publice. Totodată obiectivele aflate în responsabilitatea jandarmilor gorjeni vor fi asigurate măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională.
Jandarmii gorjeni vor fi alături de credincioşi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului oficiate la lăcaşurile de cult din municipiile Târgu Jiu şi Motru şi localităţile Tismana, Polovragi, Bumbeşti-Jiu şi Rovinari.
Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi pentru a preîntâmpina situațiile care pot afecta liniștea publică și asigurarea unui climat de normalitate, cât și pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-CoV-2.
Reamintim că purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.
Se vor intensifica misiunile de patrulare și în zonele montane și de agrement din Rânca, Runcu și Tismana, unde ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică.
Jandarmeria montană recomandă turiştilor care se află de Sfintele Sărbători în zonele turistice montane din județul Gorj, să nu se aventureze pe traseele turistice fără a avea un echipament adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică şi să folosească numai traseele montane marcate corespunzător.
Împreună în misiuni cu polițiști, în cadrul patrulelor mixte sau independente, vom fi prezenți în această perioadă 24/24 ore în zonele aglomerate din zona mall, supermarcheturi, piețe, parcuri.
Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști în numele întregului personal din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, vă adresăm urări de sănătate, fericire, prosperitate și puterea de a dărui și ajuta semenii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR