Connect with us

ACTUALITATE

ITM Gorj a făcut două plângeri penale la adresa protestatarului din Runcu

Postat acum

on

Ca urmare a evenimentelor din ultimele zile, ITM Gorj revine cu următoarele precizări:

– Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, alături de funcționari publici din cadrul instituției, au înaintat două plângeri penale față de C.N., pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, incitare la ură sau discriminare, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform articolelor 322, 369, 371 din Legea 286/2009 republicată, cu modificările și completările ulterioare privind Codul Penal, sus-numitul fiind soțul reprezentantului legal al unui angajator sancționat contravențional de către inspectorii de muncă;

– totodată, cu privire la aceeași persoană, organele judiciare penale efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform articolului 257 din actul normativ mai sus-menționat.

„Reiterăm faptul că Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj va sancționa nediferențiat angajatorii care încalcă legislația muncii în vigoare și va lua măsurile legale ce se impun împotriva persoanelor care încearcă să intimideze personalul din cadrul instituției și să prejudicieze imaginea acesteia”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR