Connect with us

POLITICĂ

Irina Cojocaru, președintele OFL Gorj: Nu a plecat niciun membru al Organizației Femeilor Liberale Târgu Jiu”!

Postat acum

on

Conducerea Organizației Femeilor Liberale Gorj a răspuns cu o negație la mesajul social-democratelor care susțin că 30 de liberale de la structura municipală ar fi trecut la PSD. Irina Cojocaru, președintele OFL Gorj, susține astfel că nicio femeie nu ar fi părăsit structura municipală.

„Organizația Femeilor Liberale condamnă minciunile apărute în spațiul public cu privire la plecarea din rândurile noastre a 30 de membre. Echipa noastră este unită, se întărește zilnic, atât la Târgu Jiu, cât și în restul localităților din județ, pentru că gorjencele vor să se implice într-un proiect politic corect a cărui prioritate este dezvoltarea județului nostru. Vom continua activitatea cu aceeași corectitudine și vom ignora caracterele slabe, minciuna și diversiunile adversarilor politici.Aceste atacuri demonstrează că suntem adversari de temut și că abordarea liberală este preferată de gorjeni. Ne îndemnăm adversarii să lase manipulările și „Hai la treabă!”,, a transmis Irina Cojocaru, președintele OFL Gorj.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!