Connect with us

ACTUALITATE

IPJ Gorj scoate 3 posturi de șef de post la CONCURS

Postat acum

on

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează un concurs pentru ocuparea a trei funcții de șef de post. Sunt vacante conducerile posturilor de poliție din Jupânești, Stejari și Stoina.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii:

-să fie agenți de poliție, cu următoarea pregătire de bază: studii medii, cu diplomă de bacalaureat; să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să deţină gradul profesional de minimum agent de poliţie; să aibă vechime în muncă/din care în M.A.I.: 2 ani/2 ani;

-să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu;

-să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală;să dețină/să obțină permis de conducere categoria B;

-să dețină/să obțină autorizație de acces la informații clasificate cu nivelul de secretizare secret de serviciu și are obligația de a asigura protecția tuturor documentelor clasificate gestionate;

-să dețină/să obțină aviz pentru desemnarea în structurile poliției judiciare și ca polițist rutier.

Cererile de participare la concurs (conform modelului anexat) vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și vor fi transmise la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul Resurse Umane [email protected] până la data de 25.11.2021, ora 16.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare).

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din Municipiul Tg-Jiu, str. Traian, nr. 2, jud. Gorj.

În contextul epidemiologic actual, în vederea prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus SARS-COV2, pe parcursul desfășurării concursului se vor respecta următoarele reguli: menținerea distanțării sociale; purtarea măștii, „Înaintea susținerii probelor de concurs, candidatul va semna pe proprie răspundere o declarație din care să rezulte că nu se află în izolare sau carantină, că nu prezintă simptomatologie specifică îmbolnăvirii cu SARS-COV2 (conform definiției de caz elaborate de CNSCBT/INSP – https://www.cnscbt.ro/index.php/informatii-pentru-personalul-medico-sanitar).”, conform IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Se asfaltează drumul din Călugăreni

Postat acum

on

De către

Primarul de Padeș, Mihăița Troacă, anunță că niciun drum neasfaltat în localitate. „Am început asfaltarea din centrul satului Calugareni pana la Padeș, în următoarele zile se va circula in mod restricționat pe acest tronson de drum și se va mai opri alimentarea cu apa, deoarece lucrăm la devierea conductei de apă în dreptul podețelor tubulare nou instalate”, anunță edilul local.

Acesta i-a mulțumit public președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, pentru tot sprijinul acordat.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salariul minim se face 3.000 lei, din ianuarie

Postat acum

on

De către

Salariul minim crește, de la 1 ianuarie, la 3.000 de lei, din care 200 de lei nu vor fi impozitați. Angajații din construcții vor avea o creștere la 4.000 de lei, pentru salariul minim. „Guvernul și partenerii sociali au căzut de acord în privința majorării salariului minim brut garantat în plată la 3.000 de lei – din care 200 lei scutiți de impozit și contribuții de asigurări. Totodată, s-a stabilit ca salariul minim pentru sectorul construcțiilor sa crească la 4.000 de lei tot de la 1 ianuarie 2023. «Am considerat necesar să ne consultăm pe acest subiect cu partenerii sociali, pentru ca, în funcție de propunerile lor și de perspectivele bugetare pentru anul viitor, să venim cu o soluție realistă pentru contextul actual», a declarat premierul Nicolae-Ionel Ciucă”, arată un comunicat al Guvernului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Un nou membru în CS al Complexului Oltenia

Postat acum

on

De către

Un nou membru va fi numit, azi, în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Acționariatul companiei se întrunește, în cursul zilei, într-o ședință, pe a cărei ordine de zi este și completarea CS-ului. Asta, deoarece mandatul unuia dintre membri, Alexandru Gătejescu, avocat din Craiova, expiră pe 27 noiembrie. Cel care va fi numit în Consiliul de Supraveghere va avea contract pe 4 luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR