Connect with us

POLITICĂ

Iordache și Weber nu se înțeleg la numărul rețelelor de gaze din Gorj

Postat acum

on

Ion Iordache, președintele PNL Gorj, și Mihai Weber, președintele PSD Gorj, sunt la concurență cu anunțurile privind binefacerile pentru județul din care fac parte. Ultima postare la fiecare este pe tema modernizării și extinderii rețelelor de gaze. Nu se înțeleg să folosească aceleași surse, având în vedere că Ion Iordache anunță rețele de gaze în 31 de localități, iar Mihai Weber în 34 de localități.

„Rețele de gaze în 31 de localități! Ordinul a fost semnat astăzi! Mulțumesc miniștrilor liberali, Adrian Ioan Veştea-Ministerul Dezvoltării- și Sebastian Burduja- Ministerul Energiei- pentru toate eforturile depuse în sprijinul gorjenilor!”, conform senatorului liberal Ion Iordache.

„FAPTE, nu FILME
REȚELE de GAZE în 34 localități din GORJ, acum.
În august 2023, am promis gorjenilor că în mai mult de 30 de localități din Gorj vor există relele noi de gaze și extinderi la cele existente. Chiar dacă în prezent dintre cele 34 de localități beneficiare de gaze, marea majoritate sunt conduse de administrații PSD, niciodată pentru noi nu a contat culoarea politică a autorităților locale, CI OAMENII. Încă o dată le mulțumesc secretarilor de stat de la Ministerul Dezvoltării, atât de la PSD, domnului Alexandru Stoica, cât și celor de la PNL, dar mai ales prim-ministrului Marcel Ciolacu, că au înțeles importanța acestor investiții și nevoile gorjenilor. Ceea ce ne-am asumat s-a materializat. Investițiile în rețele de gaze vor continua în perioada imediat următoare și în alte localități din Gorj. Localități beneficiare sunt: Arcani, Bălești, Bengești Ciocadia, Bumbești-Pițic, Bustuchin, Câlnic, Căpreni, Cătunele, Bolboși, Crasna, Crușeț, Dănești, Drăguțești, Mătăsari, Runcu, Ionești, Mușetești, Scoarța, Licurici, Plopșoru, Berlești, Samarinești, Stănești, Stoina, Turcinești, Urdari, Văgiulești, Baia de Fier, și orașele Motru, Novaci, Tismana, Rovinari și Târgu Cărbunești.”, potrivit deputatului social-democrat Mihai Weber, care anunță în titlu 34 de localități, iar în enumerare sunt 33 de localități.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!