Connect with us

MONDEN

Interzis pofticioșilor! Patroana Laura e bună de mori

Postat acum

on

Patroana unuia dintre cele mai cunoscute locații tip Fast Food din Târgu Jiu, care atrage numeroși pofticioși zilnic, arată demențial. Laura nu se ferește să își expună formele și mai ales cu ce a înzestrat-o mama natură. Fotografiile sexy ale afaceristei i-au adus acesteia numeroase like-uri de la internauți.

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Doamne

    11 noiembrie 2020 at 09:31

    de ce promovati prostituatele care fac bani afara si vin acasa sa se creada patroane, patroana curului singurul lucru pe care îl stie e sa o ia de cotor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Director liberal din CEO, naș la nunta unui consilier local PSD

Postat acum

on

De către

A fost nuntă mare duminică la Bălești. Asta, după ce, cu câteva luni în urmă, primarul localității a oficiat evenimentul, Mădălin Ungureanu fiind ofițer de stare civilă pentru subalterna sa, contabilă a Primăriei Bălești și pentru soțul acesteia, consilier local PSD la Fărcășești. Nașul cuplului este directorul de Investiții al CE Oltenia, Emanoil Dragomirescu.

Marius Bălu, consilier local PSD la Fărcășești, și soția, contabila a Primăriei Bălești, au organizat duminică cununia religioasă. Nunta a fost una de ținută, asta pentru că nașul cuplului este director în CEO.

La petrecere au fost deopotrivă și pesediști și peneliști, nașul fiind membru PNL dar și socrul mic, fost consilier liberal la Bălești.

Nu au lipsit nici social- democrații de la nunta unde s-a glumit pe seama invitaților cu carnet de partid. Unii au spus că s-a refăcut fosta alianță USL, măcar pentru o seară iar alții au șoptit că ginerele este ofertat cu o funcție mare daca va trece la PNL.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Adrian Minune, invitat special la nunta nepotului lui Aurel Blondea. Spuma lăutarilor din Gorj a petrecut până dimineața!

Postat acum

on

De către

Nuntă mare în familia maestrului Aurel Blondea, dirijorul orchestrei Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”: nepotul acestuia, Mirel Chiru, viorist la Taraful ”Oltenașii” s-a căsătorit, marți, cu aleasa inimii sale, Diana, și ea solistă de muzică populară.

Evenimentul a avut o dublă semnificație pentru că cei doi miri și-au botezat și băiețelul, Ștefan Bogdan, așa că aceștia s-au declarat ”cei mai fericiți!”, la una din fotografiile postate pe Facebook.

Petrecerea, la care au participat cei mai cunoscuți lăutari din Gorj, a avut loc la unul din restaurantele de lux din Tg-Jiu, iar invitat special a fost celebrul manelist Adrian Minune.

Continuă să citeşti

MONDEN

Două tinere din Târgu Jiu își declară iubirea la o cunoscută piscină din municipiu

Postat acum

on

De către

Fără niciun fel de inhibiții, două tinere din Târgu Jiu și-au declarat dragostea la o faimoasă piscină din municipiu. Tinerele se sărută in public și își fac declarații de dragoste, în limba engleză de genul ,,love you to the moon and back, my bby”.

Momentul s-a consumat în văzul a zeci de persoane, printre care și minori, care frecventează acest spațiu de agrement. Cele două susțin că au o relație de iubire de ,,aproape două veri”.

Gorjul face astfel pași importanți pe linia LGBT(n.r. acrononim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transexuală).

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR