Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Inspectorul școlar adjunct al IȘJ Gorj, pe făraș!

Inspectorul școlar adjunct al IȘJ Gorj, pe făraș!

I se clatină scaunul lui Nicolae Rușeț, inspectorul școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, implicat într-o mare ilegalitate săvârșită la Colegiul Tehnic Motru. De altfel, soția inspectorului adjunct a demisionat din funcție și va fi cercetată disciplinar alaturi de soțul său, la cererea ministrului Educației. Cea care este obligată să ia măsuri cu cei doi Rușeț este liberala Maria Ciochină, inspectorul școlar general.

Nicolae Rușeț este inca profesor de matematică în liceul care a fost condus până astăzi de soția sa. Inspectorul adjunct are culmea ore in timp ce trebuie sa fie la IȘJ, fiind surprins când ieșea de la cursuri, recent, chiar de reprezentantul Ministerului Educației venit în control în liceu. Inspectorul motrean a continuat ilegalitățile, mai ales cele legat de împărțirea orelor in svoala condusă de nevasta sa, deși este președintele Comisiei de Mobilitate de la IȘJ, organism care se cere cercetat disciplinar într-un raport al Corpului de Control al MEC.

Maria Ciochină este obligată să ia măsuri cu adjunctul Ruset în atare condiții, iar PNL să stabilească un alt inspector nepătat pentru această funcție. Adjunctul lui Ciochină a fost implicat în campania lui Gigel Jianu la Motru, funcție pierdută insa de către candidatul PNL.

 

One comment

  1. Asa trebuie aplicate masuri pentru a stopa ilegalitățile prin scoli. Nu ii ajunge salariul de inspector mai vrea și salariul de la scoala, romani nesatui de bani și funcții. Dar cum e cu directorii care au ore la o școală iar la alta mai vin 4 ore și executa funcția de director, e corect? Verificați prin scoli sa vedeți cum directorii au și funcție și norme de predare, ore suplimentare toate în 8 ore. Iar du a pleacă acasă ca orice salariat care lucrează 8 ore pe un singur salariu nu pe cumul de ore, funcții ca acești directori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *