Connect with us

ACTUALITATE

Indicatorul dat jos de comerciantul de lubeniță din Peșteana a fost repus la locul său

Postat acum

on

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari s-au sesizat din oficiu în urma apariției unor imagini pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a desprins un indicator rutier cu însemnul de circulație „Oprirea Interzisă”, montat în apropierea intersecției DN 66 Țicleni cu strada Serafim Duicu, de pe raza localității Bâlteni.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 47 de ani, din comuna Bâlteni, ar fi desprins indicatorul rutier de pe țeava metalică și l-a mutat la o distanță de aproximativ 20 metri, pe o altă țeavă metalică. Ulterior, indicatorul rutier a fost montat în poziția inițială.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Gestul comerciantului de pepeni din Peșteana, care a dat indicatorul jos pentru a-și vinde marfa in zona fiind oprirea interzisă, din cate se vede, nu a fost trecut cu vederea de oamenii legii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Cărbune pe carosabil, amendă 2000 de lei

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat sancțiune contravențională în valoare de 2000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 43 din 1997 privind regimul drumurilor, pentru ocuparea ilegală a părții carosabile prin depozitarea de cărbune.

De asemenea, contravenientul are obligația de a elibera carosabilul în cel mai scurt timp, pentru siguranța participanților la trafic.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Motru: Hoț de 22 de ani, băgat după gratii!

Postat acum

on

De către

La data de 4 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat pe raza municipiului Motru, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Față de tânărul de 22 de ani fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Motru.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

S-a redeschis Transalpina

Postat acum

on

De către

Circulația pe Transalpina s-a reluat, după o zi în care a fost închisă, din cauza zăpezii și a viscolului. „Având în vedere faptul că s-au îmbunătățit condițiile meteo și starea părții carosabile permite reluarea circulației, începând cu ora 10:00 se permite accesul pe DN 67C, sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.
Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR