Connect with us

ACTUALITATE

Indicatorul dat jos de comerciantul de lubeniță din Peșteana a fost repus la locul său

Postat acum

on

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari s-au sesizat din oficiu în urma apariției unor imagini pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a desprins un indicator rutier cu însemnul de circulație „Oprirea Interzisă”, montat în apropierea intersecției DN 66 Țicleni cu strada Serafim Duicu, de pe raza localității Bâlteni.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că un bărbat de 47 de ani, din comuna Bâlteni, ar fi desprins indicatorul rutier de pe țeava metalică și l-a mutat la o distanță de aproximativ 20 metri, pe o altă țeavă metalică. Ulterior, indicatorul rutier a fost montat în poziția inițială.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Gestul comerciantului de pepeni din Peșteana, care a dat indicatorul jos pentru a-și vinde marfa in zona fiind oprirea interzisă, din cate se vede, nu a fost trecut cu vederea de oamenii legii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR