Connect with us

ACTUALITATE

Încep noile mandate ale membrilor Consiliului de Supraveghere din CEO

Postat acum

on

Încep noile mandate ale membrilor Consiliului de Supraveghere din CEO. Acționarii colosului energetic au decis să mențină în funcție actualul Consiliul de Supraveghere. În plus, a fost completat forul de conducere al Complexului Energetic Oltenia tot cu un membru mai vechi. Astfel, Consiliul de Supraveghere va reveni la formula extinsă de 7 membri. Din 20 iunie vor avea noi mandate următorii șefi din Consiliul de Supraveghere: Mitrică Cosmin Ionuț(președinte), Vlad Constantin, Marcoci Alexandru, Georgescu Petre Mădălin, Vasile Marian, Tanasiev Vladimir și Eftenoiu Mădălin-Cornel, toți membri ai CS. Mandatele actuale sunt valabile până pe 20 octombrie. Mandatul se va putea încheia în orice moment, înainte de 20 octombrie în condițiile în care noi șefi vor fi recrutare vor fi selectați în baza OUG 109, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Directoratul funcționează în continuare doar cu trei membri: Daniel Burlan, Lăcrămioara Diaconu-Pințea și Constantin Bălășoiu. În mod uzual, directoratul are în mod normal cinci membri. De anul trecut se funcționează cu un număr limită de membri, după revocarea a doi dintre șefi.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR