Connect with us

ULTIMA ORĂ

INCENDIU LA TÂRGU CĂRBUNEȘTI.UPDATE, CASA INCENDIATĂ ESTE A SUSPECTULUI DE CRIMĂ DIN PIAȚA MARE

Postat acum

on

Pompierii Isu au fost solicitați noaptea trecută să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Plopilor din orașul Tg-Cărbunești. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu precum și o autospecială din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență constituit la nivelul orașului Tg-Cărbunești, echipajele constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul construcției cu posibilitate de propagare la construcțiile invecinate.S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 150 mp precum și bunuri aflate în încăperile situate la etajul construcției.Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

UPDATE  A fost o răzbunare cred oamenii locului.Incendiul vine la cateva zile după ce frații Daniel și Alin Dumitru au fost trimiși în judecată, primul pentru uciderea lui B.R, iar celălant pentru lovire. Daniel Dumitru era în piață cu fratele lui Alin, pe 31 decembrie, împreună lovind victima cu pumnii și picioarele. Când bărbatul a căzut, Dumitru Daniel i-a înfipt un cuțit în spate,  în scurt timp victima decedând.A fost omor cu premeditare, au concluzionat procurorii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Noi angajări la CEO

Postat acum

on

De către

Complexul Energetic Oltenia face noi angajări, însă de această dată caută specialiști. Compania a mai angajat, în această vară, 600 de muncitori necalificați. Anumite sectoare de activitate se confruntă cu lipsa personalului, motivul fiind că angajații cu experiență ies la pensie. De la 1 noiembrie, Complexul Energetic Oltenia și-a propus să încadreze toți absolvenții de învățământ dual promoția 2022, dacă sunt certificați în anumite meserii. În fapt este vorba de clasele susținute în baza unui protocol de colaborare semnat între Inspectoratele școlare din Gorj și Dolj și Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de o clasă de 20 de locuri pentru meseria de sudor la Liceul Tehnologic din Motru, 25 de locuri de mecanic utilaje la Liceul Rovinari, 21 de locuri de electrician la Liceul din Mătăsari, precum și 17 locuri de operator cazane, turbine și instalații de termoficare la Liceul Energetic din Craiova. Toți absolvenții pot depune dosarele cu cererile de angajare până la data de 17 octombrie, la sediul Complexului Energetic Oltenia, din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Rețeaua de apă din Tismana, extinsă în trei sate

Postat acum

on

De către

Trei sate ale localității Tismana vor fi racordate la rețeaua de apă. Autoritățile anunță că au început lucrările la extinderea și reabilitarea rețelei de apă din satele Topesti, Vâlcele, Gornovița. „În paralel cu această lucrare, o să demaram și execuția la rețeaua de canalizare pe tronsonul de la stația de epurare stradă Islaz (Motel Tismana) până la mănăstirea Tismana, pe ambele sensuri de mers, stânga și dreapta”, a anunțat primarul din Tismana, Narcis Petre Remetea.

Edilul își cere scuze pentru disconfortul creat și promite că va urmări personal desfășurarea lucrărilor.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Cărbune pe carosabil, amendă 2000 de lei

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat sancțiune contravențională în valoare de 2000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 43 din 1997 privind regimul drumurilor, pentru ocuparea ilegală a părții carosabile prin depozitarea de cărbune.

De asemenea, contravenientul are obligația de a elibera carosabilul în cel mai scurt timp, pentru siguranța participanților la trafic.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR