Connect with us

EVENIMENTE

Incendiu la o casă de locuit din Orzești

Postat acum

on

În aceasta dimineața, in jurul orei 09:20, ISU Gorj a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din satul Orzesti, comuna Pades. La fata locului s-au deplasat următoarele forte: 2 autospeciale de lucru cu apa și spuma și o ambulanta SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana, o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru si o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Gărzii de Intervenție Baia de Arama. Ajunși la fata locului, pompierii militari au constatat ca focul se manifesta violent la 3 anexe gospodărești și acoperișul unei casei de locuit, riscând să se extindă la casele aflate în imediata apropiere.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul, în limitele găsite, impiedicând extinderea flăcărilor la construcțiile învecinate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de focul deschis in spații deschise.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Berlești: O mașină beată a alunecat în șanț!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc duminică dimineața pe raza comunei Berlești. O mașină a ajuns în șanț și a fost abandonată acolo, fapt care a stârnit numeroase ipoteze, unele mai amuzante că altele. Un participant la a susținut că mașina era beata și a alunecat în șanț, un altul a pomenit de ,,o parcare laterală reușită”, în timp ce un șofer a opinat că șoferul nu are voie sa parcheze mașina acolo și ar fi indicat sa o mute.

„Ce înseamnă și zăpada asta pe asfalt, domne”, a spus un alt conducător auto, spre amuzamentul tuturor.

Cert este că în lipsa șoferului și a unui accident raportat la poliție, proprietarul nu poate fi sancționat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR