Connect with us

POLITICĂ

Încă un primar PSD a făcut anunțul: Nu mai candidează!

Postat acum

on

Gheorghe Cîrstea, primarul comunei Hurezani, cu mai multe mandate la activ, și-a anunțat superiorii  din partid că nu va mai candida la alegerile locale din această vară. Edilul este al doilea din PSD Gorj, după cel de la Licurici care a abandonat primăria până la finalul mandatului, care nu mai vrea scaunul de șef al administrației locale. PSD Gorj nu a anunțat încă cu cine îl înlocuiește la candidatură pe primarul cu ștate vechi.

Primarul mai rămâne în PSD până la scrutin dar apoi va decide dacă va mai face sau nu politică. Edilul PSD a pierdut alegerile prezidențiale, anul trecut, scrutinul la Hurezani fiind câștigat de PNL. Atunci, primarul nu și-a putut explica eșecul înregistrat.

Situația de la Hurezani a devenit însă specială. Asta și pentru că și Ion Mândruț, viceprimarul liberal al comunei, poziție ocupată din 2013, nu vrea nici el o candidatură pentru scaunul lui Cîrstea, deși liberalii par pe val în comună. Organizația locală va stabili un candidat viabil pentru funcție în perioada următoare. Nici PSD nu stă mai bine, neavând încă un înlocuitor pentru primarul sătul de primărie.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR