Connect with us

POLITICĂ

Încă un primar PSD a făcut anunțul: Nu mai candidează!

Postat acum

on

Gheorghe Cîrstea, primarul comunei Hurezani, cu mai multe mandate la activ, și-a anunțat superiorii  din partid că nu va mai candida la alegerile locale din această vară. Edilul este al doilea din PSD Gorj, după cel de la Licurici care a abandonat primăria până la finalul mandatului, care nu mai vrea scaunul de șef al administrației locale. PSD Gorj nu a anunțat încă cu cine îl înlocuiește la candidatură pe primarul cu ștate vechi.

Primarul mai rămâne în PSD până la scrutin dar apoi va decide dacă va mai face sau nu politică. Edilul PSD a pierdut alegerile prezidențiale, anul trecut, scrutinul la Hurezani fiind câștigat de PNL. Atunci, primarul nu și-a putut explica eșecul înregistrat.

Situația de la Hurezani a devenit însă specială. Asta și pentru că și Ion Mândruț, viceprimarul liberal al comunei, poziție ocupată din 2013, nu vrea nici el o candidatură pentru scaunul lui Cîrstea, deși liberalii par pe val în comună. Organizația locală va stabili un candidat viabil pentru funcție în perioada următoare. Nici PSD nu stă mai bine, neavând încă un înlocuitor pentru primarul sătul de primărie.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR