Connect with us

ULTIMA ORĂ

Incă doi angajați ai SJU Târgu Jiu depistați cu COVID-19

Postat acum

on

Încă două cadre medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost depistate cu COVID-19. În total, în ultimele 14 zile, 22 de angajați ai SJU Târgu Jiu au fost confirmați cu coronavirus.
” La data de 11/11/20 au fost lucrate un numar total de 106 probe dintre care 55 negative si
51 pozitive.
Situatia personalului angajat la SJU Tg-Jiu infectat cu SARS CoV-2 se prezinta dupa cum
urmeaza:
• 2 angajati depistati in in data de 11.11.2020
• 22 de angajati pozitivi (in ultimele 14 zile) 4 sunt internati, restul fiind in izolare la domiciliu”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR