Connect with us

ACTUALITATE

În Gorj, școala nu poate începe. Cursuri online

Postat acum

on

Județul Gorj se află pe lista județelor „galbene”, din cauza numărului mare de cazuri confirmate pozitiv cu Covid, ceea ce înseamnă că școlile nu pot fi deschise, în condiții normale. Conform deciziei luate la nivel național, în județele în care media îmbolnăvirilor cu Coronavirus este până în doi la mia de locuitori, măsurile recomandate sunt de limitare a cursurilor. Elevii vor face orele online, singurii care pot participa la cursuri în sălile de clase sunt preșcolarii și copiii din clasele I – IV, precum și cei din clasele terminale, care urmează a avea exemene finale. Hotărârea urmează a fi luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, constituit la nivelul Prefecturii Gorj.

În ultimele 24 de ore, în Gorj au fost confirmate 22 de noi cazuri Covid. De la începutul pandemiei, în județ au fost raportate 1.127 de persoane contaminate și 43 de decedați.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR