Connect with us

ACTUALITATE

În Gorj, școala nu poate începe. Cursuri online

Postat acum

on

Județul Gorj se află pe lista județelor „galbene”, din cauza numărului mare de cazuri confirmate pozitiv cu Covid, ceea ce înseamnă că școlile nu pot fi deschise, în condiții normale. Conform deciziei luate la nivel național, în județele în care media îmbolnăvirilor cu Coronavirus este până în doi la mia de locuitori, măsurile recomandate sunt de limitare a cursurilor. Elevii vor face orele online, singurii care pot participa la cursuri în sălile de clase sunt preșcolarii și copiii din clasele I – IV, precum și cei din clasele terminale, care urmează a avea exemene finale. Hotărârea urmează a fi luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, constituit la nivelul Prefecturii Gorj.

În ultimele 24 de ore, în Gorj au fost confirmate 22 de noi cazuri Covid. De la începutul pandemiei, în județ au fost raportate 1.127 de persoane contaminate și 43 de decedați.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!