Connect with us

COMUNITATE

I-a sustras cardul de cumpărături și a cheltuit 8500 de lei

Postat acum

on

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Dragoteşti, a fost reţinut de poliţişti după ce i-ar fi sustras cardul de cumpărături unui alt bărbat, de 63 de ani, cauzându-i acestuia un prejudiciu de peste 8.500 de lei.

Marţi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Drăgoteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul l-ar fi însoţit pe un altul de 63 de ani, din aceeaşi localitate, la o unitate bancară din municipiul Târgu Jiu, de unde acesta din urmă trebuia să ridice un card de cumpărături.

„După ce a ridicat cardul, cei doi au revenit spre localitatea de domiciliu, iar pe parcursul deplasării, bărbatul de 37 de ani i-a sustras plicul în care se afla cardul şi pinul de acces. Ulterior, acesta a efectuat tranzacţii de retragere de la un ATM şi cumpărături de la diverşi comercianţi, însumând 28 de operaţiuni. Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunii este de 8.500 de lei, nefiind recuperat”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Șeful Casei Naționale de Pensii discută cu Directoratul CEO

Postat acum

on

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, ajunge joi în Gorj și va discuta în curând(ora 11,00 – 11,30) cu directorii Complexului Energetic Oltenia. La discuțiile privind aplicarea Legii 197 din 2021, privind condițiile speciale de muncă vor lua parte, pe lângă administrația companiei energetice, sindicatele din CEO, reprezentanții Casei Județene de Pensii și prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La ora 13,00 este anunțată o conferință de presă la Prefectura Gorj. Legea reduce cu 13 ani vârsta de pensionare la CEO. Trebuie să fie și aplicată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Podul de la Piața Centrală, asfaltat noaptea!

Postat acum

on

Autoritățile din Târgu Jiu au trecut la asfaltările pe timp de noapte. Este cazul podului de la Piața Centrală, de peste râul Jiu. Era imposibil ca circulația pe pod să mai fie disponibilă în cazul în care asfaltarea podului ar fi avut loc ziua. Oricum, în municipiul Târgu Jiu, pe câteva străzi se circulă foarte greu, din cauza numărului mare de mașini.

„Am început asfaltarea podului de la Piața Centrală. Din această noapte, Societatea Edilitara frezează carosabilul urmând ca ulterior să toarne un nou strat de asfalt. Totodată, se vor reface și rosturile de dilatare ale podului. Sperăm ca vremea să țină cu noi, activitatea de frezare urmând a se desfășura exclusiv pe timpul nopții.”, conform unui mesaj al primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Crosul Tineretului, organizat pe Valea Susenilor

Postat acum

on

De către

Crosul Tineretului intitulat „Natură și Mișcare” a fost organizat, astăzi, de Liceul Tehnologic Gen. C-tin Sandru Balta, pe Valea Susenilor.

Activitatea sportivă s-a bucurat de un număr ridicat de concurenți din rândul elevilor din localitate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR