Connect with us

EVENIMENTE

Hipermarket amendat, după dezvăluirile GorjExpress

Postat acum

on

Un hypermarket din Târgu Jiu a fost sancționat de inspectorii de la Protecția Consumaorilor, după ce gorexpress.ro a publicat imagini cu un pepene achiziționat, care a început să scoată spumă, în mod inexplicabil. Lubenița a fost cumpărată de la unul din magazinele Lidl din municipiu, de o familie, care a observat că pepenele se comportă anormal, după câteva ore în care a fost lăsat la rece. Sesizați, inspectorii OPC au verificat produsele hypermarketului și au sancționat contravențional magazinul, în care au descoperit pepene depreciat. Reprezentanții hypermarketului au retras de la comercializare întregul lot.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR