Connect with us

COMUNITATE

„Haiducul” de Runcu, cu trei capete de acuzare, prins când voia să părăsească țara

Postat acum

on

Barbatul bănuit de ultraj si conducere cu permisul anulat a fost identificat, în judetul Bihor, în timp ce se deplasa cu un microbuz de persoane, înspre granita, încercând sa părăsească țara, către Ungaria.

Respectivul va fi adus pentru cercetări în aceasta seara la IPJ Gorj, în jurul orelor 21‐22. Respectivul este responsabilul acelor filmulețe în care acesta înjură polițiști și își distruge mașină cu care face off-road.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Se aglomerează spitalele

Postat acum

on

De către

Secțiile destinat pacienților Covid din spitalele din județul Gorj se aglomerează, pe zi ce trece. Numărul cazurilor este în continuă creștere și, din păcate, au început să fie înregistrate din nou cazuri care ajung la terapie intensivă.  În Gorj, au fost confirmate 65 de cazuri noi, în doar 24 de ore, interval în care, la nivel național, au fost înregistrate aproape două mii de cazuri. „De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 65 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 440 teste efectuate”, au comunicat reprezentanții Direcției de Sănătate Publica Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

O familie din Strâmbă Jiu a rămas pe drumuri după un incendiu! Parohia le-a oferit ajutor

Postat acum

on

De către

O familie din parohia Strâmbă Jiu a rămas pe drumuri, după ce casa le-a fost distrusă complet într-un puternic incendiu, izbucnit, se pare, de la centrală. Flăcările au cuprins imobilul şi într-o jumătate de oră aceasta a ars din temelii, focul lăsând în urmă doar scrum.

Odată cu casa, focul a înghiţit şi toate lucrurile pe care le avea familia Basaraba D, începând de la mobilă, electronice, până la haine, caiete şi cărţi ale copiilor și documente importante. Ei au reuşit să se salveze, privind neputincioşi de pe margine cum toată agoniseala lor din ultimii ani ardea, fără să mai poată face nimic. Degeaba s-au luptat pompierii să mai salveze ceva, că nu s-a mai putut.

„Locuinţa lor, ridicată cu multă trudă, a fost cuprinsă de flăcări nimicitoare care nu au lăsat mai nimic în urmă, decât scrum și câteva ziduri sinistre pline de fum și cenuşă. Patru copii și doi părinți sunt în plină iarnă pe drumuri. Parohia Strâmba Jiu vă cheamă să le dăm o mână de ajutor (bani pentru a le cumpăra o altă locuință, alimente, etc)”, transmit reprezentanții parohiei.

Persoana de contact este părintele Făiniși Antonie, număr telefon 0765334070 sau maica stareță Marina de la mănăstirea Strâmba Jiu.

Parohia Strâmba Jiu vă pune la dispoziție contul Asociației Sfânta Treime Strâmba Jiu: RO77RNCB0149042106010001 cu specificatia pentru Basaraba D.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Ai parcat ești sancționat!

Postat acum

on

De către

Poliția Locală Motru anunță care sunt sancțiunile aplicate pentru autovehiculele staționate neregulamentar.

Conform H.C.L. Motru nr.51/2021 este astfel interzisă circulația, oprirea, sau staționarea autovehiculelor pe trotuare, zone și spatii verzi, locuri de joaca, scuaruri sau locuri de parcare rezervate pentru diferite activități.

Pentru încălcarea acestor prevederi se aplica sancțiuni contravenționale cuprinse între 400 și 2000 lei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR