Connect with us

SPORT

Gorjeanca Popescu Carla Antonia, campioană europeană universitară la baschet

Postat acum

on

Carla Antonia Popescu gorjeanca si targujianca noastră, jucatoare de baschet în echipele naționale ale României de baschet atât la 3×3 cât si la 5×5, cât si in Liga Naționala de Baschet Feminin, fiica antrenorului de baschet Prof. Carlos Popescu este CAMPIOANĂ EUROPEANĂ UNIVERSITARĂ cu echipa de Baschet 5×5 Feminin a Universitatii din Pitești. Studentele din Pitesti se impun la Jocurile Europene Universitare in fata Universității Vasyl Stefanyk din Ucraina cu scorul de 54 la 44, anunță Marius Vlaicu.

Componența echipei de baschet 5×5 Feminin: Dora Ardelean, Alina Podar, Alexandra Ghiță, Ioana Ghizila, Ecaterina Armanu, Ioana Bota, Carla Antonia Popescu, Evelina Petrof, Stefania Catinean, Teodora Neagu.

Felicitări studentelor și stafului tehnic al Universității din Pitești!

Felicitări Carla pentru toate performanțele sportive obținute, felicitări familiei tale pentru susținere, mult succes în viitor și multă sănătate!

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Șoc! Pandurii s-a retras din Liga a III-a

Postat acum

on

De către

Decizie șocantă, în fotbalul gorjean! Pandurii s-a retras din Liga a III-a. Comitetul Executiv al FRF a aprobat, ieri, retragerea echipei, care nu s-a mai reunit pentru reluarea antrenamentelor. Comitetul Executiv al FRF a aprobat retragerea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. „Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vasaras și Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 5 august 2022, adoptă următoarele decizii: aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a, urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată în comunicatul oficial al FRF.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Turneu de tenis la Motru, 40 de participanți

Postat acum

on

De către

În perioada 5-7 august, pe arena din municipiul Motru se organizează Turneu Gold Sportya.

Turneul este organizat de Primăria Municipiului Motru și se bucură de prezența a 40 de participanți din Sibiu, Craiova, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara, Tg-Jiu și Motru.

Continuă să citeşti

SPORT

Polițistă din Motru, pe podium la o competiție sportivă mondială desfășurată la Rotterdam

Postat acum

on

De către

Stirbulescu Ileana-Denisa este din orașul Motru. A absolvit Colegiul Național George Coșbuc în perioada 2011-2014 iar în anul 2017 a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

În perioada 23 iulie – 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor – in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de tari. În urma participării la aceasta competiție, polițistă din Motru a obținut următoarele locuri :

Locul I – proba de 800 m

Locul I – ștafeta 4×400

Locul I – ștafeta 4×100

Locul II – 10 km

Locul III – 5 km

Pentru aceste performanțe, gorjeanca a primit numeroase mesaje de felicitare de la comunitatea din Motru.

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR