Connect with us

POLITICĂ

Gogoși electorale! Liberalul Iulian Popescu, încă un proiect himeric: telegondola Tg-Jiu – Cheile Sohodolului!

Postat acum

on

Iulian Popescu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, prezentat, inițial, ca un businessman de succes, cu idei strălucite de dezvoltare a Gorjului și specialist în atragerea de fonduri europene, riscă să pice în derizoriu. După ce a prezentat, în urmă cu puțin timp, fantasmagoria cu redeschiderea unei linii a mocăniței pe traseul Padeș – Tismana, candidatul liberal livrează electoratului un alt proiect lipsit de orice temei real: telegondola Tg-Jiu – Cheile Sohodolului.

Liberalul Iulian Popescu prezintă în cadrul proiectului său electoral ”Îmi pasă de Gorj!”, la capitolul turism, o năzuință puerilă ce pare a unui elev de gimnaziu: realizarea unui telegondole Târgu-Jiu – Cheile Sohodolului.

La cât de superficial sunt prezentate aceste proiecte, mocănița și telegondola, îl plasează pe liberalul cu aspirații la șefia Consiliului Județean, într-un derizoriu absolut, pe primul loc la aruncat gogoși electorale.

Iulian Popescu nu argumentează, în nici un fel, în proiectul său electoral aceste idei futuriste, ci doar spune că se vor realiza din bani europeni.

O telegondolă Târgu Jiu – Cheile Sohodolului va fi extrem de atractivă pentru turişti care ar circula cu acest mijloc de transport, pe o distanţă de cca 7 km. Astfel, Cheile Sohodolului ar fi scoase în evidenţă într-un mod inedit. Realizarea acestei investiţii va fi realizată cu fonduri europene”.

Asta cu ”realizarea…va fi realizată” am înțeles-o, însă cum a calculat liberalul 7 km nu se știe, pentru că, în realitate, de la ieșirea din Tg-Jiu, de la Bârsești și până la intrarea în Cheile Sohodolului, în linie dreaptă, sunt exact 10,5 km.

O altă ”petardă” electorală…

e preluarea Stațiunii Săcelu de la CEO de către Consiliul Județean Gorj. În primul rând, Iulian Popescu, din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere al CEO ar trebuie să știe că Fondul Proprietatea, acționarul minoritar al companiei, se opune, de obicei, atunci când e vorba de diminuarea patrimoniului acesteia. Și dacă ar prelua CJ Gorj clădirile și bazinele de la Săcelu, ce să facă acolo, să taie bilete pe plajă sau să înființeze o firmă care să le administreze?

Vasile Constantin

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!