Connect with us

COMUNITATE

Gest de mare caritate făcut de un tânăr din Drăguțești: 140 de pachete pentru asistații DGASPC

Postat acum

on

Chirculescu Alexandru Daniel din comuna Drăguțești a apelat la serviciile avocatului Bocșe Marian ( care a participat și cu mașina personală ) și a unor prieteni, Buduran Iulian Dumitru (care a participat, de asemenea, și cu mașina personală) sa continue activitatea de caritate începută de el și familia lui prin care încearcă să facă sărbătorile mai frumoase celor vitregiți de soartă.

Chirculescu Alexandru Daniel a făcut acest lucru pentru că și el cunoște cum să fi departe de cei dragi in ajun de sărbători și să nu ai o bucurie în suflet. Acesta nu este implicat politic, nu are afaceri sau beneficii de la statul român și a făcut acest lucru pentru că așa a simțit gândindu-se la cei aflați în instituțiile de ocrotire care nu au pe nimeni să le aline durerea din suflet. 

Acesta a hotărât, ca pe lângă familiile nevoiașe din județul Gorj pe care le-a ajuta, să acorde prioritate copiilor și vârstnicilor aflați în plasament la Târgu Jiu și Suseni (aflați în subordinea Consiliului Județean Gorj prin DGASPC condusă de Directorul General Laurențiu Diaconescu ). În ajun de Crăciun s-au deplasat la centrele din Vădeni (la copiii în Târgu Jiu ), Debarcader ( la copiii cu dizabilități din Târgu Jiu ) și Suseni (la centrul de bătrâni ) și au dăruit aproximativ 140 de pachete cu dulciuri și fructe.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Viitorii jandarmi, în practică la IJJ Gorj

Postat acum

on

De către

Începând de astăzi, 30 ianuarie până în 24 februarie, un număr de 44 elevi de la Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareş” Fălticeni, vor efectua stagiul de practică la structurile de pază şi protecţie instituţională ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj din municipiile Târgu-Jiu și Motru precum și localităţile Târgu-Cărbuneşti, Bumbeşti-Jiu, Rovinari și Novaci.

Pe întregul stagiu de practică, elevii vor fi îndrumaţi de tutorii profesionali stabiliți și vor executa misiuni specifice de pază și protecție instituțională împreună cu aceștia în scopul însușirii modului de acțiune în cadrul elementelor din dispozitivele de pază și formarea deprinderilor practice.

„Având în vedere că este ultimul lor stagiu de practică, le urăm succes iar după absolvire îi aşteptăm să revină în cadrul unității ca jandarmi gorjeni”, a transmis IJJ Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Sindicaliști din CEO, la protest în fața Înaltei Curți

Postat acum

on

De către

Manu Tomescu, Constantin Mitrescu și alți lideri din Sindicatul Energia Rovinari, au protestat astăzi, la București, în fața Înaltei Curți, alături de alți sindicaliști din țară. De altfel, sindicaliştii din domeniul energiei au apelat la acest demers în ziua în care instanţa ar fi trebuit să se pronunţe cu privire la scăderea vârstei de pensionare.

„Astăzi suntem în București să ne strigăm DREPTATEA în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție! Noi ne luptăm pentru ca salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia să nu ajungă în situația colegilor de la Mintia sau celelalte termocentrale închise fără ca muncitorilor din acele termocentrale să le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile! Nu vrem și nu acceptăm sub nici o formă ca salariaților din C.E.Oltenia să nu le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile, iar prevederile legii nr.197/2021 trebuie aplicate în totalitate așa cum sunt publicate în Monitorul Oficial! Suntem aici pentru toți minerii și energeticienii din C.E.Oltenia! …și pentru cei care s-au pensionat, dar mai ales pentru cei care mai sunt în activitate”, a transmis Tomescu.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, care a asigurat măsurile de ordine la protest, manifestarea a fost avizată până la ora 13.00. În ciuda protestului, magistrații au amânat sentința.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A mai murit un angajat CEO. Avea 50 de ani

Postat acum

on

De către

Încă un angajat CEO a murit, în această dimineață. Bărbatul lucra la Cariera Pinoasa și avea 50 de ani. „Oamenii de la Cariera Pinoasa mă anunță și mă roagă să fac o postare despre faptul că am mai pierdut un coleg! Este vorba despre decesul lui Călinoiu Nicolae, care avea 50 de ani și lucra ca excavatorist la Cariera Pinoasa.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Manu Tomescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR