Connect with us

COMUNITATE

Gest de mare caritate făcut de un tânăr din Drăguțești: 140 de pachete pentru asistații DGASPC

Postat acum

on

Chirculescu Alexandru Daniel din comuna Drăguțești a apelat la serviciile avocatului Bocșe Marian ( care a participat și cu mașina personală ) și a unor prieteni, Buduran Iulian Dumitru (care a participat, de asemenea, și cu mașina personală) sa continue activitatea de caritate începută de el și familia lui prin care încearcă să facă sărbătorile mai frumoase celor vitregiți de soartă.

Chirculescu Alexandru Daniel a făcut acest lucru pentru că și el cunoște cum să fi departe de cei dragi in ajun de sărbători și să nu ai o bucurie în suflet. Acesta nu este implicat politic, nu are afaceri sau beneficii de la statul român și a făcut acest lucru pentru că așa a simțit gândindu-se la cei aflați în instituțiile de ocrotire care nu au pe nimeni să le aline durerea din suflet. 

Acesta a hotărât, ca pe lângă familiile nevoiașe din județul Gorj pe care le-a ajuta, să acorde prioritate copiilor și vârstnicilor aflați în plasament la Târgu Jiu și Suseni (aflați în subordinea Consiliului Județean Gorj prin DGASPC condusă de Directorul General Laurențiu Diaconescu ). În ajun de Crăciun s-au deplasat la centrele din Vădeni (la copiii în Târgu Jiu ), Debarcader ( la copiii cu dizabilități din Târgu Jiu ) și Suseni (la centrul de bătrâni ) și au dăruit aproximativ 140 de pachete cu dulciuri și fructe.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Acces limitat pe DN67C Rânca-Obârșia Lotrului

Postat acum

on

De către

Accesul pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00, din cauza condiţiilor meteo, a precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a SDN, decizia deschiderii mai târziu a tronsonului de drum a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru ca circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

„Din cauza condiţiilor meteo, precipitaţii şi temperaturi scăzute ce duc la apariţia poleiului pe timpul nopţii, SDN Târgu-Jiu a decis ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00. (…) Seara, accesul este permis până la ora 17,00, având în vedere că se întunecă mai devreme şi temperaturile scad pe timpul nopţii”, au transmis reprezentanţii SDN.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

12.000 de gorjeni ies în stradă. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Aproximativ 12.000 de voluntari din județul Gorj s-au înscris la o acțiune de curățenie, ce se desfășoară în întreaga țară. Mâine, începând cu ora 9.00, în județul Gorj va avea loc acțiunea „Let’s Do It, Romania!”, acțiune ce trebuia să aibă loc în data de 17 septembrie, însă, din cauza ploii, s-a amânat pentru sâmbătă, 24 septembrie. Anul trecut, voluntarii au adunat tone de gunoaie din păruri, de pe marginea apelor și a drumurilor din județ.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat de mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central din Târgu Jiu, cu ocazia Festivalului Luminii, duminică, în intervalul 17:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVI-a la nivel național și la cea de-a XI-a ediție la Târgu Jiu și este organizat de Cercetașii României. Timp de patru ore, se vor desfășura ateliere atractive pentru copii și adulți, iar de la ora 20:00 se vor aprinde pastilele de lumânări din gulguțe, pe aleile principale ale parcului.

Ideea „Festivalului Luminii“ a apărut în anul 2004, când câțiva cercetași din Cluj-Napoca au încercat să le amintească oamenilor de frumusețea lucrurile mărunte din viața lor.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR