Connect with us

EVENIMENTE

Găsit, la 24 de ore de la dispariție, de o patrulă de jandarmi

Postat acum

on

Urmare a solicitării adresate de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj de a participa cu efective la o acțiune de căutare a unei persoane în vârstă de 62 ani, o patrulă de jandarmerie din Târgu-Cărbunești a fost direcționată astăzi în localitatea Turburea. Persoana căutată plecase de la domiciliu în ziua de duminică 30 octombrie, a.c. și nu mai revenise.

Au fost constituite echipe formate din poliţişti, pompieri, jandarmi, polițiști locali, precum și voluntari, care au scotocit în toată zona adiacentă locului de domiciliu, inclusiv în zona împădurită. Persoana căutată a fost identificată de patrula de jandarmi lângă malul Gilortului, la aproximativ 3-4 km de casă, desculț și dezorientat, menționând că îi este sete și caută o fântână.

„Adresăm tuturor participanților la activitățile de căutare mulțumiri pentru implicare, dovedind încă o dată că efortul comun a dat rezultate, persoana fiind găsită și redată familiei. Recomandăm persoanelor dacă au cazuri similare de dispariție a membrilor de familie, să anunțe imediat pe SNUAU 112 sau direct unitățile de poliție pentru a putea lua măsuri de căutare”, a transmis IJJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Florin Cârciumaru, scos din arest și cercetat sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va fi cercetat sub control judiciar. Reținut ieri după amiază, sub acuzația de mărturie mincinoasă, în dosarul spălării cu jet de apă sub presiune a operelor lui Constantin Brancusi, edilul va ieși din arest, în jurul orei 16:00.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A reclamat la poliție că i s-a furat un salcâm

Postat acum

on

De către

Un bărbat a sunat la 112, să reclame că i-a fost furat un salcâm. Polițiștii l-au depistat pe autor, încă reclamantul l-a iertat. „Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat din municipiul Slatina, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras un arbore specia salcâm, de pe un teren pe care îl deține în comuna Polovragi. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că aspectele sesizate se confirmă. În urma administrării probatoriului, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din localitatea Polovragi, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Pe parcursul cercetărilor, între părți a intervenit împăcarea”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Luptător gorjean, pe podium la Campionatul Național

Postat acum

on

De către

Un luptător gorjean a cucerit medalia de bronz, la finala Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care s-a desfășurat în perioada 25-27 noiembrie. Alexandru Beşliu, de la CSM Târgu Jiu, a concurat la categoria 92 de Kg. În weekend, multiplul campion național a participat, la Reșița, la ultima competiție din acest an, cea mai importantă din calendarul intern la această disciplină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR