Connect with us

POLITICĂ

Funcție de director pentru un fost deputat de Gorj

Postat acum

on

Alin Văcaru, fost deputat de Gorj și președinte al organizației județene Pro România”, a fost promovat în funcția de director, la propunerea primarului Marcel Romanescu.

„Felicitări noului director general al Zonei Metropolitane Târgu Jiu, domnul Alin Văcaru! Consiliul Director și de Administrație s-a întrunit astăzi în ședință și a votat, în unanimitate, propunerea mea. Alin Văcaru este persoana cea mai potrivită pentru această funcție și îi doresc succes în activitate! Pregătim o serie de proiecte deosebit de importante pentru zona metropolitană si urmează, cel puțin din acest punct de vedere, o perioadă aglomerată atât pentru noul director, cât și pentru personalul de specialitate al UAT-urilor care fac parte din această asociere a localităților”, a transmis edilul local.

PNL și Pro România asigura majoritatea in CL Târgu Jiu.

 

Publicitate
Comentarii

2 Comments

  1. Ergo

    29 iulie 2022 at 23:09

    Funcție dată pentru datorii mai vechi!Cel numit,cred că se impunea concurs,deși a fost și prefect dar unul slab fără nici o realizare notabilă nu cred că este cel mai bun pentru postul sus menționat!?

  2. gheo

    4 august 2022 at 09:23

    UN RAHAT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Ministrul Daea, în piața din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost ieri în Târgu Jiu și a dat o tură prin piața centrală. Imaginile surprinse cu ministrul îl arată alături de liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Șefii pesediștilor au invitat și alți membri ai partidului, la întâlnirea cu Petre Daea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Demisie obligat forțat: Secretarul de stat Iulian Popescu, demis de premier?!

Postat acum

on

De către

Gorjul a rămas fără un secretar de stat după ce liberalul Iulian Popescu a anunțat marți că a demisionat din funcția deținută la Ministerul Digitalizării. Interesant este că presa ce reală nu vorbește că secretarul de stat de la Gorj ar fi demisionat din funcție pe tri că ,,contextul politic actual” nu i-am permis să își ducă la îndeplinire proiectele ci că liberalul din echipa lui Dan Vîlceanu ar fi fost demis de premierul Ciucă.Siteul stiripesurse.ro titrează că Ciuca l-a demis pe Iulian Popescu și că decizia premierului s-a publicat în Monitorul Oficial. Cert este că liberalii numiți de Dan Vîlceanu, mai puțin Victor Banța, își fac bagajele și revin acasă, asta și pentru că, oamenii liderului de la Gorj nu mai au protecția oferită de Vîlceanu&Câțu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Weber anunță iar un spital nou la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, afirmă din nou că la Târgu Jiu va fi construit un spital nou. Asta după ce a fost acuzat că a mințit, atunci când a afirmat că Târgu Jiu va avea o unitate nouă, pe lista publicată de Ministerul Sănătății nefiind niciun spital, în Oltenia. „Așa cum am luptat ani de zile pentru a se construi un Drum Expres Craiova-Târgu Jiu (la care acum se lucrează, fiind in faza de Proiectului Tehnic de Execuție), voi lupta și pentru construirea unui spital nou în Gorj, la Târgu Jiu. Proiectul propus prevede o unitate foarte complexă, ”Reabilitare, Modernizare, extindere 2S+P+8E+9R+Heliport”, pentru care Consiliul Județean a obținut Proiectul și Studiul de Fezabilitate, scos la licitație în luna martie a acestui an. Am certitudinea că vom avea un spital SPITAL NOU în Târgu Jiu și sunt convins că datorită eforturilor depuse de noi toți, acest lucru se va întâmpla”, a anunțat, din nou, deputatul Mihai Weber.
Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR