Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Zona Pandurașu rămâne un focar perpetuu de infecție!

Postat acum

on

0 Shares

Un teren de câteva hectare din cartierul Pandurașu, aflat la marginea municipiului Tg-Jiu, e acoperit, de câțiva ani, continuu, de gunoaie și haine vechi. De fiecare data când au fost sesizate, autoritățile au promis că monitorizează zona, însă fără rezultate.

Peturi și deșeuri de tot felul, aruncate la întâmplare, dau senzația că în acel loc e o groapă uriașe de gunoi. De câțiva ani, autoritățile se confruntă cu această problemă, iar măsurile s-au dovedit a fi ineficiente.

Localnicii susțin că cei responsabili de acest lucru sunt tot locuitori ai cartierului, mai exact comunitatea rromă care conviețuiește acolo. Deși controalele privind această situație au fost realizate periodic de către Poliția Locală și echipajele de jandarmi, precum și de către Garda de Mediu și s-au aplicat amenzi, problema persistă.

La un moment dat, autoritățile au propus montarea unor camere de supraveghere pentru a identifica și sancționa pe cei care continuă să polueze zona, însă totul a rămas la nivel de propunere.

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Doi salariați de la Drumuri Naționale, accidentați la Brădești!

Postat acum

on

De către

Accident grav, în urmă cu puțin timp, în zona Răcari-Brădești spre Craiova, avertizează șoferi din Gorj. Doi salariați de la Drumuri Naționale au fost loviți, asta se pare în urma unui impact în care a fost implicată o autoutilitară și un TIR.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

15 procese! Elevii Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată IȘJ Gorj și unitatea de învățământ

Postat acum

on

De către

Elevi Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată unitatea de învățământ dar și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, pentru neacordarea burselor profesionale.

Sunt 15 procese aflate pe rolul Judecătoriei Motru, până în prezent dar mai urmează și altele. O parte dintre elevii păgubiți au înaintate și plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru acuzându-i pe cei vinovați de abuz în serviciu.

132 de elevi, în anul școlar 2020-2021, nu au beneficiat de bursa profesională, acuzând-o pe directoarea în funcție a liceului de acest lucru. Recent, la unitatea de învățământ din Motru a fost Corpul de Control al ministrului Educației, dar liceul a fost vizat de nai multe controale similare în ultimii ani.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Noaptea minții la Bustuchin: Viceprimar numit înainte de ședința de CL, prin proiect avizat deja de secretar

Postat acum

on

De către

Popa Iulius Claudiu, fratele viceprimarului cu atribuții de primar din Târgu Logrești, este nominalizat și deja aprobat, în acte, viceprimar la Bustuchin, deși ședința de Consiliu Local are loc abia pe 26 aprilie. 

Viceprimarul stabilit de primarul Ion Ciocea a fost avizat deja de noul secretar al UAT-ului, Mihăilescu Radu Danuț, în condițiile în care consilierii din Bustuchin nici nu știau de nominalizare.

Procedura a fost astfel încălcată, pentru că un astfel de proiect se propune în CL, pot exista și alte propuneri pentru funcție, se votează și abia apoi se declară noul viceprimar, prin vot secret. La Bustuchin însă procedura este doar maculatură iar votul nici nu mai contează.

Șocant este că nepotul candidează împotriva unchiului la fotoliul de primar, iar Ciocea a anunțat într-o emisiune TV că va conduce comuna doar 1-2 ani, se va retrage și va lăsa primăria pe mana nepotului său.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!