Home / ACTUALITATE / Foto/Video.28 De percheziții efectuate pe raza municipiului Târgu Jiu.Prejudiciu peste un milion de lei.

Foto/Video.28 De percheziții efectuate pe raza municipiului Târgu Jiu.Prejudiciu peste un milion de lei.

La data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au pus în executare 28 de mandate de percheziție, pe raza municipiului Târgu Jiu, la sediile a 24 agenți economici și domiciliile reprezentanților entităților economice, într-un dosar penal de evaziune fiscală.
În fapt s-a reținut că în perioada 2016, până în prezent, prin intermediul societăților comerciale s-a creat un circuit evazionist în scopul eludării bugetului de stat, prin neînregistrarea în contabilitate a veniturilor realizate din comercializarea de produse în mediul on line, inclusiv materiale de protecție covid-19.
Cu ocazia perchezițiilor au fost identificare și ridicate documente ce privesc activitățile comerciale, 15 echipamente IT și indisponibilizate mărfuri care urmează să facă obiectul cercetărilor ulterioare.
Prejudiciul sesizat în cauză este de peste un milion de lei.
La acțiune s-a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operațiuni Speciale și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precizează IPJ Gorj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *