Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO: Sute de cadouri din Austria, pentru copiii din sistemul de protecție al DGASPC Gorj

Postat acum

on

În pragul sărbătorilor de iarnă, reprezentanții Asociației Oxigen și-au îndreptat atenția asupra copiilor din sistemul de protecție specială, aducându-le cadouri beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Nu mai puțin de 340 de daruri, venite din Austria, grație sponsorilor cu care colaborează Iosif Cercelaru, reprezentantul Asociației Oxigen la Târgu-Jiu, au ajuns la copiii de la: Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Novaci, Compexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Jiu, Complexul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități (CRCD) Târgu-Jiu și Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială (CSAPR) Târgu-Jiu. ”Vă dorim din toată inima, tuturor beneficiarilor, sănătate deplină, protecție divină și multe bucurii în această lună în care sărbătorim nașterea Mântuitorului. Vă iubim și vrem să știți că suntem alături de voi cu tot ce putem. Iar conducerii și întregului personal vă mulțumim pentru frumoasa colaborare și vă urăm, pe lângă cele dorite beneficiarilor, putere de muncă și binecuvântare peste familiile dumneavoastră! Sărbători fericite!”, a transmis Iosif Cercelaru.

Fiecare copil a primit câte un rucsac în care se găseau dulciuri, produse de igienă personală, obiecte vestimentare, pixuri, șervețele, chiar și dezinfectant pentru mâini. Copiii s-au bucurat din plin de darurile oferite de către Iosif Cercelaru, care de peste 20 de ani s-a apropiat de beneficiarii din centrele subordonate DGASPC Gorj, darurile sale făcute în preajma sărbătorilor, devenind o tradiție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gorj Express Tv

Video: Secția de Box a CSM Târgu Jiu crește viitori campioni! Amelian, sportivul care excelează și la box și la învățătură

Postat acum

on

De către

Box, un sport dur, de contact, un sport care te pregătește pentru viață! Asta le predă copiilor și adolescenților, de câteva luni, antrenorul Petrișor Gănănău, în Secția de Box a CSM Târgu Jiu.

Cursanții au parte, din martie, de câteva ori pe zi de un antrenament dur, atât pe pista de alergare de la stadion cât și în sală.

Una dintre speranțele Secției de Box a CSM Târgu Jiu este, potrivit antrenorului Gănănău, Amelian Istrătescu, elev olimpic la mai multe materii, care excelează și în acest sport.Luna viitoare, Amelian va urca în ring, la Craiova, la finala campionatului de cadeți. Sportivul ne-a explicat care este rețeta aplicată de el pentru a fi extraordinar de bun și la școală, și în box.Printre sportivii intrați sub aripa campionului Gănănău se numără și fete dar sunt și numeroși băieți de diferite vârste.Niciunul nu refuză antrenamentul dur, chiar epuizant, de care au parte la orele de box. Asta pentru că toți iubesc boxul și se visează pe podium cu o medalie de aur în jurul gatului.Și au toate șansele să li se împlinească acest vis deoarece sunt antrenați de un adevărat campion.Petrișor Gănănău, actualul antrenor al CSM, este unul dintre cei mai premiați pugiliști gorjeni. Acesta este multiplu campion național, fiind medaliat chiar si la Campionatele Europene.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Acces limitat pe DN67C Rânca-Obârșia Lotrului

Postat acum

on

De către

Accesul pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00, din cauza condiţiilor meteo, a precipitaţiilor şi a temperaturilor scăzute, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a SDN, decizia deschiderii mai târziu a tronsonului de drum a fost luată pentru ca utilajul echipat cu lamă şi răspânditor de material antiderapant să poată parcurge tot traseul pentru ca circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

„Din cauza condiţiilor meteo, precipitaţii şi temperaturi scăzute ce duc la apariţia poleiului pe timpul nopţii, SDN Târgu-Jiu a decis ca accesul pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, de pe DN 67C, se va face în intervalul orar 10,00 – 17,00. (…) Seara, accesul este permis până la ora 17,00, având în vedere că se întunecă mai devreme şi temperaturile scad pe timpul nopţii”, au transmis reprezentanţii SDN.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR