Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO: Sute de cadouri din Austria, pentru copiii din sistemul de protecție al DGASPC Gorj

Postat acum

on

În pragul sărbătorilor de iarnă, reprezentanții Asociației Oxigen și-au îndreptat atenția asupra copiilor din sistemul de protecție specială, aducându-le cadouri beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Nu mai puțin de 340 de daruri, venite din Austria, grație sponsorilor cu care colaborează Iosif Cercelaru, reprezentantul Asociației Oxigen la Târgu-Jiu, au ajuns la copiii de la: Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Novaci, Compexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Jiu, Complexul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități (CRCD) Târgu-Jiu și Complexul de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială (CSAPR) Târgu-Jiu. ”Vă dorim din toată inima, tuturor beneficiarilor, sănătate deplină, protecție divină și multe bucurii în această lună în care sărbătorim nașterea Mântuitorului. Vă iubim și vrem să știți că suntem alături de voi cu tot ce putem. Iar conducerii și întregului personal vă mulțumim pentru frumoasa colaborare și vă urăm, pe lângă cele dorite beneficiarilor, putere de muncă și binecuvântare peste familiile dumneavoastră! Sărbători fericite!”, a transmis Iosif Cercelaru.

Fiecare copil a primit câte un rucsac în care se găseau dulciuri, produse de igienă personală, obiecte vestimentare, pixuri, șervețele, chiar și dezinfectant pentru mâini. Copiii s-au bucurat din plin de darurile oferite de către Iosif Cercelaru, care de peste 20 de ani s-a apropiat de beneficiarii din centrele subordonate DGASPC Gorj, darurile sale făcute în preajma sărbătorilor, devenind o tradiție.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

250 de luptători K1, în ring la Târgu Jiu! Campionatul Național de Kickboxing, Cupa României, în desfășurare

Postat acum

on

De către

250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară participă, acum, la Târgu Jiu, la Campionatul Național de Kickboxing, aflat la prima ediție în județul nostru. Competiția implică confruntări K1 Style, desfășurate în ring, dar și pe tatami: PF, LV, KL.

Evenimentul are loc în sala de sport a Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Federația Națională de Arte Marțiale de Contact a fost reprezentată la acest eveniment chiar de președintele Departamentului All Stylles(Kickboxing), Mircea Mitroescu.

Competitorii au vârste cuprinse între 6 și 18 ani, sunt bine antrenați și siguri pe victorie. Fiecare sportiv va juca mai multe meciuri, în funcție de vârstă, greutate și experiență.

19 sportivi reprezintă CS V.Dragon, organizatorul competiției, cu șanse mari de a ajunge pe podium.

Trofee, cupe, diplome și medalii au fost pregătite de organizatori pentru numeroșii sportivi bine pregătiți înscriși în această competiție de talie națională.

Aceasta este a treia competiție de nivel național organizată în municipiu de Gabriel Voicu, deținătorul clubului sportiv V. Dragon din Târgu Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Senatorul Iordache a mai oferit încă o mână de ajutor: Ochelari, pentru membrii familiei din Slivilești

Postat acum

on

De către

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, le-a mai oferit încă un sprijin membrilor familiei de la Slivilești căreia i-a ridicat, în luna octombrie, o locuință nouă, în localitate.

O parte dintre copiii familiei Cârstenoiu  dar și mama acestora au beneficiat, vineri, de un control oftalmologic de specialitate la unitatea deschisă, în septembrie, în Târgu Jiu de către Ioana Țîrcomnicu, inginer optometrist. Cei trei nu doar că au aflat ce probleme oftalmologice au ci vor primi și ramele și lentilele necesare pentru o vedere corectă.

Reamintim că parlamentarul Ion Iordache le-a construit o casă membrilor acestei familii care trăiau în condiții improprii. De la finalul lunii trecute, cei patru copii, împreună cu părinții lor se bucură de o locuință adevărată.

Ion Iordache spunea că a dat naștere unui proiect numit ”Toți copiii merită o casă!”, pentru că fiecare copil merită să aibă condiții mai bune de viață și un mediu în care să se dezvolte sănătos. Pentru că dintotdeauna a crezut în puterea exemplului, Ion Iordache a fost cel care a construit prima casă din cadrul acestui proiect.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR